Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kerestétek már meg exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerestétek már meg exetek szakítás után több évvel?

Figyelt kérdés

Valahogy nem tudom kiverni a fejemből,(7 évig eltűnk együtt) pedig volt utána két hosszabb kapcsolatom is. Amiért vége lett, leginkább az én hülyeségem volt, nem volt megcsalás stb csak h@lye voltam.. Talán éretlen is.

Mindennap eszembe jut, mi lehet vele, hogy van, miért sikerült elcseszni.. És azt érzem senkit nem tudok úgy és annyira szeretni mint őt

Szóval egyre többször jut eszembe hogy írok neki, de félek a reakciójátol, inkább a nemleges választól.

Ti mit tennétek?

Köszi ha válaszolsz

2024. jún. 10. 02:27
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Pasi é vagy esetleg nő é vagy?
2024. jún. 10. 05:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak nők szoktak ilyeneken gondolkodni, tehát 2 millió forintot tennék rá, hogy nő a kérdező.
2024. jún. 10. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Én mit tennék?

Elfelejteném.

Felmelegítve csak a káposzta jó... ahogy a mamám mondaná.

Oka volt, hogy szétmentetek és oka van annak is, hogy ő nem keres téged.

2024. jún. 10. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem az exem volt, mert nem jottunk ossze de en nagyon szerelmes voltam bele es evek kellettek hogy elfelejtsem.

Volt egy szakitasom, utana felkerestem. Beszelgettunk, hosszu honapokon keresztul. Nem hivott el, nem tortent semmi erdemleges elore.

O mellett meghizott, igenytelen lett szoval hagytam a fenebe es tenyleg felesleges volt hinnem benne. Felfogtam hogy nekunk SOHA nem lesz kozos jovonk

2024. jún. 11. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!