Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól döntöttem végül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem végül?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel 1 éve egyutt vagyunk mar. A kulseje ugyan nem jon be, de tole megkapom mindenbol a maximum szeretetet es torodest, ami kell. Velem tervezi az eletet, a legjobb nonek lat, mas not eszre sem vesz, csak en kellek neki es nincs olyan opcio számára hogy nelkulem, a lelket kiteszi ertem tényleg. Viszont osszefutottam egy sraccal akivel elkezdtunk egy kavezoban beszelgetni, es o kulsore nagyon bejon, vicces, jo a szemelyisege, tetszunk is egymásnak viszont o tole nem kapnam meg azt a maximalis biztonsagot amit baratomtol. Vegul visszautasitottam normalisan, bar mondtam neki meg a dontes meghozatala elott hogy lehet szakitok, de vegulis meghoztam a dontest, hogy maradok a lelki biztonsagban tovabbra is a parommal.
2024. jún. 6. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

A rondábbak mindig kompenzálnak jobban a korrektseggel huséggel meg a rendességgel.

Ez sima manipulácio mert másérr nem maradna senki velük

2024. jún. 6. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon az jön le,hogy megszokásból és sajnálatból vagy a pároddal. Voltam ilyen helyzetben,a párom elmondta,hogy megismerte azt,aki külsőre és stílusban az,aki nála a csúcs - de nem tudja mit tegyen.

Másnap szakítottunk is,mert megszokásból nem szabad senki mellett megmaradni. Megértettem a párom,bár a szívem szakadt meg. De tudtam,hogy boldog lesz.Így is lett,repesett .

2024. jún. 6. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen megszokás? Ez liánozás lenne csak es nem akar 2 szék közé esni csak.
2024. jún. 6. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól. Szakítani kéne.
2024. jún. 6. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is a szakításra szavazok.
2024. jún. 6. 22:04
 6/8 A kérdező kommentje:
de ha lelkileg ki vagyok biztositva(meg sajnalnam is magara hagyni) miert szakitsak vele?
2024. jún. 6. 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy is elfogod hagyni, csak még nem vagy rá kész, hogy megtedd. Meg fogod unni és hiányozni fog, hogy valaki szexuálisan is lázba hozzon.. Nem sajnálatból fog az ember valakivel együtt maradni élete végéig...
2024. jún. 6. 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a kapcsolatnak akkor lett vége amikor összejöttél egy számodra nem vonzó pasival....

És ennyi, kész, hiába normális a pasi, jön egy jobb, ez van ilyenek a nők.

2024. jún. 7. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!