Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent az, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha egy férfi azt mondja hogy nem tud boldoggá tenni téged?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon összetört, és nem tudott ki lábalni belőle, pedig én csak rá vártam és ezt tudta.
2024. máj. 31. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Azt hogy nem kellesz neki mert van neki más. Mindegyik hazudik de legalább ne ilyen gyenge kamukat találnának ki.
2024. máj. 31. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Engedd el…ilyen nincs, ez egy igen tré kifogás. Ha szeretek valakit, legyen bármilyen probléma, de az ő problémája az enyém is. Nem teszem az agyam, hogy minden áron egyedül akarok ebből kilábalni, ha egy PÁROS vagyunk. Nagyon gyerekes, jellemtelen szerintem az ilyen…
2024. máj. 31. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Simán nem szeret nem kellesz neki.

De ezt csak nem mondatja ki...szomorú lennél

2024. máj. 31. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
Sok minden lehet. Munkanélküli, szegény, anyjával lakik, pszichés vagy testi problémái vannak... Szégyelli elmondani mert tudja hogy mire számíthat, ezért így kommunikál.
2024. máj. 31. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Vagy az hogy nem érdekled vagy nagyon depressziós.
2024. máj. 31. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerelmi bánat. Nem működik a ceruza. Homoszexuális.
2024. máj. 31. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Tutyimutyi.
2024. máj. 31. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondott már ilyet férfi. Nem kellettem neki, csak ezt nem akarta így az arcomba mondani.
2024. máj. 31. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud, mert nem akar.

A hàtsó ülésen esetleg beleférnél az életébe, amúgy nem.

2024. máj. 31. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!