Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a párotok olyan programra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok olyan programra szeretne elmenni ami több napos, és többször is van,de ti nem akartok vele menni, elfogadnátok,ha ezért "kárpótlásnak pénzt ajánlana fel?"

Figyelt kérdés
A barátom nagy koncert rajongó, és most nyáron sok olyan lesz,amin szeretne részt venni,viszont engem az ilyesmi nem igazán érdekel, így nem tartok vele. Ebből nincs is vita köztünk. Azt mondta,ha nem megyek vele,akkor ad x összeget,hogy én meg a saját hobbimnak hódolhassak,és költsem arra a pénzt. Elfogadnátok ezt a helyemben?
2024. máj. 30. 23:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

De ha ő ott sincs, akkor nem kell "helyette" végezned a házimunkát, mert addig ő nem koszol, nem használ wc-papírt, nem eszik. Akkor csak magadra csinálsz mindent, 4 napig meg kibírja a fű, ha nem nyírod le, meg az ablak ha nem mosod meg. Szóval nem csinálsz ezidő alatt semmit "helyette".

Én így nem fogadnám el. De ez én vagyok, bennem fel sem merülne ez kérdésként, de a párom sem ajánlana fel ilyet, ő inkább olyasmit ajánlana fel, hogy cserébe elmegyünk ketten közösen valami olyan programra, amit én is élvezek, de ő kevésbé, vagy ha van valami dolog, amit én szeretnék, de ő nem, akkor abban bátorítana, hogy nélküle menjek, de nem pénzben próbálna "kárpótolni", ez elég nevetséges szerintem.

2024. máj. 31. 08:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha tök gazdag barátom lenne, akkor elfogadnám, ha néha adna bulipénzt szerintem:D De ilyet csak a filmekből meg a Gyakoriról ismerek:D

De ha a háztartásról meg kárpótlásról beszélne, akkor nevetségesnek tartanám.

2024. máj. 31. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!