Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok néha párhuzamot húzni a szerelmi életetek és filmek közt?
Néha velem előfordul, hogy felismerek ezt-azt bizonyos kontextusban.
A legutóbbi ilyen “felismerés” a Szerelmünk lapjaiban (tudom…de kedvelem mindkét színészt és kimaradt) volt amikor Noah fekszik az ágyon elesett bajtársa feleségével és az faggatja mit akar tőle. Noah meg a kiégéssel magyarázza, hogy ő már nem képes szeretni és sajnálja.
SPOILER! Annyi, hogy mivel kicsivel később újra találkozik Allievel fellobban minden amivel happy end lehet.
Esetemben ez már nem lehetséges mert házas a nő de hosszú évek elteltével is kb Noah maradtam. Annyi különbséggel, hogy jobb állapotban vagyok és nem betegedtem bele. De mint maradandó sérülés kihatott az egész életemre.
Igen, mégpedig hogy nagyjából minden kapcsolatnak kb ugyanaz a vége.
Elhidegülés---válás, megcsalás vagy maradás a kapcsolatban kiégve, folyton másra vágyva.
Igen, az agymenőkből a Raj Koothrappali. "No bitches"
Vagy a stuart szintúgy az agymenőkből. Gyertyatartó.
A Fel! című animációs mesében az elején, mikor az esküvőtől öregkorig repül a sztori pár percben, ott ér az ütés.
Hogy gyerekként Karl megígéri Ellie-nek hogy elviszi a Paradise falls-hoz, végigbénázza a hülye papucs az életet és mire megveszi a két repjegyet már öregek és Ellie halálos beteg, nem tud elmenni majd meg is hal...
Tipikus férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!