Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szoktatok néha párhuzamot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok néha párhuzamot húzni a szerelmi életetek és filmek közt?

Figyelt kérdés

Néha velem előfordul, hogy felismerek ezt-azt bizonyos kontextusban.

A legutóbbi ilyen “felismerés” a Szerelmünk lapjaiban (tudom…de kedvelem mindkét színészt és kimaradt) volt amikor Noah fekszik az ágyon elesett bajtársa feleségével és az faggatja mit akar tőle. Noah meg a kiégéssel magyarázza, hogy ő már nem képes szeretni és sajnálja.

SPOILER! Annyi, hogy mivel kicsivel később újra találkozik Allievel fellobban minden amivel happy end lehet.

Esetemben ez már nem lehetséges mert házas a nő de hosszú évek elteltével is kb Noah maradtam. Annyi különbséggel, hogy jobb állapotban vagyok és nem betegedtem bele. De mint maradandó sérülés kihatott az egész életemre.

2024. máj. 29. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem, badarság.
2024. máj. 29. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Igen, mégpedig hogy nagyjából minden kapcsolatnak kb ugyanaz a vége.

Elhidegülés---válás, megcsalás vagy maradás a kapcsolatban kiégve, folyton másra vágyva.

2024. máj. 29. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Hát, én max. csak annyiban, hogy sajnos nem olyan, mint a filmekben 😃 Nem találkoztam még olyan igazán romantikus férfival, aki szinte bármit megtenne a szeretett nőért. Ha összeírnám a romantikusnak mondható jelenetek az életemből, abból nem készülne film. 😃
2024. máj. 29. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi nagyon hasonlítunk a Mike és Molly című sorozat két főszereplőjére. Na, nem külsőre, hanem stílusban. Mi is folyamatosan szívjuk egymás vérét és poénkodunk, nagyon hasonlóak vagyunk hozzájuk.
2024. máj. 29. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, az agymenőkből a Raj Koothrappali. "No bitches"

Vagy a stuart szintúgy az agymenőkből. Gyertyatartó.

2024. máj. 29. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan kapcsolataim vannak általában mint a filmekben, pl másnaposok vagy titaniklc vagy romeo es julia, bonnie és clyde, hamupipőke, meg a többi, es kb olyan rövidek is, mint a filmekben. Pár év és ki is fújt.
2024. máj. 29. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:

A Fel! című animációs mesében az elején, mikor az esküvőtől öregkorig repül a sztori pár percben, ott ér az ütés.

Hogy gyerekként Karl megígéri Ellie-nek hogy elviszi a Paradise falls-hoz, végigbénázza a hülye papucs az életet és mire megveszi a két repjegyet már öregek és Ellie halálos beteg, nem tud elmenni majd meg is hal...

Tipikus férfi...

2024. jún. 2. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!