Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelmeddel összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelmeddel összejönnél 10,20 vagy akár 30 évvel később?

Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Inkább igen
Talán
Inkább nem
Nem
29 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyáltalán nem illett hozzám, csak 17 éves fejjel ezt még nem tudtam.
2024. máj. 28. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Is is. Azóta mióta szétmentünk, eltelt 2,5 év, most 23 vagyok. Még mindig olyan nyugodt, jószívű srácot keresek mint amilyen ő volt. Ez most nagyon megerősödött bennem, a jelenlegi ismerkedésem miatt (ami egy álomsztori de a távolság miatt nem tudunk összejönni). Szóval a jelenlegi partneremnek is ilyen gondoskodó attitűdje van, figyelmes, és emlékeztetett: ez az az irány ami nálam a minimum.

Exem annyira semleges, hogy nem kéne general. Főleg nem azokkal a családi dolgaival, amit nekem elkellett fogadjam. Bizonyos tulajdonságiat vinném tovább és keresem is.

2024. máj. 29. 08:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Első szerelmem 6. osztályban volt :D Ballagás óta mem láttam, nem tudom mi van vele. Amúgy talán. Ha olyan a személyisége.
2024. máj. 29. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!