Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a probléma? Vagy mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Elkezdtünk beszélgetni egy fiúval nem kb. 2 hete. Ismerjük egymást már régebb óta, de mindig csak egy társaságban mozogtunk. Nagyjából 2 hete írt nekem, elkezdtünk beszélgetni, felkeltette az érdeklődésem és elmondása szerint én is az övét. Kíváncsi rám, szeretne látni, ezt már párszor hangoztatta. Meg is beszéltük hogy találkozunk a hétvégén, viszont most két napja nagyon fura. Rövid, egy szavas válaszokat ad, ha megkérdezem van e valami baj akkor azt mondja hogy nincsen semmi és bízzak benne. Kicsit rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, mert jól indult, és ahhoz képest most nekem ez egy kicsit csalódás. Szerintetek mi lehet a baj?2024. máj. 21. 14:52
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszolók!
Kérdeztem ugye fent is említettem, azt mondta ideges a munkája miatt is. Mezőgazdaságban dolgozik, amivel tisztában vagyok hogy nem egyszerű. De ezelőtt egy hete sem volt egyszerű, mégis szánt rám időt. Éreztem hogy hagynom kéne, de belül azért reménykedtem még. 😕 köszönöm a válaszokat.
2024. máj. 21. 17:28
12/12 anonim válasza:
menj az érzések felé tegyél fel kérdéseket magadnak, hogy...ezt érdemlem-e? és megkapod belülről a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!