Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék vele újra beszélni?
Sziasztok! Viszonylag régi történet, viszont gondoltam leírom mert hihetetlenül tehetetlennek érzem magam. Sokáig ismerkedtem egy lánnyal, találkoztunk néha egy két órára, nevezhetjük randinak is, sétálgattunk csak, közben beszélgettünk, vicceskedtem vele, szerette a humoromat. Viszont egyik pillanatról a másikra minden megváltozott. Beismertük hogy tetszünk egymásnak, viszont kicsivel később letiltott mindenhonnan, minden létező kapcsolatot megszakított velem. Én ahol csak lehet kerestem, egyszer beszéltünk telefonon, teljesen normális volt olyan mint amilyen volt, utána írt üzenetet hogy nem akarja velem tartani a kapcsolatot. Nekem nagyon gyanús, hogy nem önszántából írta ezt!
A baj, hogy én hülye annyira beleszerettem hogy nem lehet szavakba önteni. Ennek már több mint 2 éve. Szeretném valahogyan felvenni vele a kapcsolatot, mert "nem bírom nélküle". Bármikor megyek az utcán és látok egy lányt, tökmindegy hogy néz ki stb, mindenkiben őt keresem azóta. És mivel nyilvánvalóan nincs még egy belőle, mást nem tudok szeretni senki nem vált ki belőlem ugyanolyan érzelmeket. A nap 24 órájában a fejembe van, bármit csinálok az eszem egy részében mindig ott van.
Próbáltam elfelejteni, az időre hagyni a dolgot de nem sikerült. Őszintén nem is akarom elfelejteni. Ugyanúgy élem hátrányok nélkül a mindennapjaimat de ebben a tekintetben egy óriási üresség van bennem. Sokszor ezek az érzések felerősödnek, ilyenkor a sírás kerülget fiú létemre, pedig nem vagyok vajszívű.
Szerintetek mit csináljak? Annyit még hozzá tudok fűzni, hogy a keresztanyjával majdnem minden nap találkozok, akár vele tudnék beszélni, de kínosnak érzem. Bár ő tudja hogy tetszettünk egymásnak.
Elég hosszúra sikeredett sajnos köszönöm ha végigolvastad!
"Szerintetek mit csináljak?"
Nagyon gyorsan fordulj pszichológushoz mert kötődési zavarod van, mániákus lettél, maga a szerelembe vagy szerelmes, idealizálod a csajt fölöslegesen miközben nem kellettél neki. Ne összeesküvés elméletet gyárts, hogy miért nincs veled mert bakker abnormális ígyis az egész amit átélsz. Az, hogy tetszettek egymásnak egyáltalán nem szerelem és végképp nem ad arra okot, hogy még rinyálj is érte. Te azt a tetszést, a jó érzést nem akarod elengedni mélyen legbelül és arról a rossz kötődési zavar tehet. Pszichológus!!!
Ékes példája annak, hogy mire képes az ember, csak hogy ne kelljen szembesülni a valósággal.: "írt üzenetet hogy nem akarja velem tartani a kapcsolatot. Nekem nagyon gyanús, hogy nem önszántából írta ezt!"
Nyilván...
Azért tiltott le mert látta, hogy mániákus vagy és ez megrémítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!