Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy még mindig szerelmes vagyok?
A párommal 1 évig voltunk együtt, nagyon nagy szerelemmel indult, (úgy láttam hogy részéről is, sőt, ő hamarabb is belém habarodott) de véget ért. Szünetet kért, szenvedtem miatta, ez idő alatt hitegetett végig,majd kiderült,hogy más lánnyal írogatott, és már nem szerelmes belém.. Ha ez nem lenne elég,a szüleimet is lehordta. Nagyon megalázva éreztem magam, ezért kénytelen voltam szakítani. A probléma, hogy az eszemmel tudom, hogy soha nem lehet már a régi, de az érzéseim egyszerűen SEMMIT sem változtak, ugyanazt a ,,lángoló" szerelmet érzem iránta, mint eddig, minden nap rá gondolok, ábrándozom róla. Másoknál hallom, hogy egyből kiábrándulnak,ha a párjuk mondjuk mással flörtölt, ez velem miért nem történik meg? 😭
Lejárattan magam a végén, szerelmes regényeket küldtem neki a ,,szünet" alatt, ő pedig hülyített hogy egyébként szeret,ellenben másnak panaszkodott rólam, és ENNEK TUDATÁBAN még mindig szerelmes vagyok. Mikor fognak végre elmúlni az érzéseim? A végleges szakítás 2 hónapja volt, de a ,,szünet" 3 hónapja. Köszi,ha elolvastad.21L
Egyébként tinikoromban szerelmet éreztem valaki iránt 4 éven keresztül, miután elutasított elutasított, úgy hogy azokban az években kb háromszor összefutottunk az utcán, mégis minden nap rá gondoltam, már-már betegesen vágytam rá. Tehát lehet,hogy fennállhat a kötődési zavar is.
Gondoltam mostanra ,,kinőttem" ezt.
*miután elutasított
Így:)
Te a szerelmbe vagy szerelmes nem belé! Abba az emberbe vagy szerelmes, akit te elképzeltél közben pedig kiderült, ő egyáltalán nem az!
Tök mindegy ki az, csak szenvedhess valaki miatt mindíg!
Nem kellettél neki és eldobott! Azóta sincs veled! Nem szeret téged, és nem ia fog soha! Térj észhez és ne alázd már meg magad, legyen tartásod és méltóságod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!