Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez azt jelenti hogy tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Bevallottam egy srácnak hogy tetszik, úgy hogy nem tudtam van neki párja.

Eddig többségében írásban halival köszönt.

Amikor bevallottam akkor ezt írta: "Szia! Kedves hogy ezt mondod de van barátnőm 😉"

Ilyen pozitív visszautasítással nem találkoztam még és ezért is kérdezem, hogy a reakciója alapján egyébként meg tetszem neki?

De hűséges?

Utána teljesen normálisan megbeszéltük, azt mondta hogy nem lesz ebből kellemetlenség szerinte (mármint azt hogy tetszik nekem)

2024. máj. 17. 15:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Érdekes, hogy eddig nem találkoztam ilyen normális pasival.Márint aki ilyen jól reagálja le.

Viszont akkor az hogy lehet, mert tudok róla hogy már volt egy másik lány, akinek szintén tetszett, írkált neki de zavarta és ha megjelenik a lány akkor ignorálja?

Nekem meg azt mondta nem lesz ebből semmilyen kellemetlenség?

Ez mégis mitől függ?

2024. máj. 19. 05:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdező légyszi ne csináld. Nem akar tőled semmit. Ha mégis akkor is csak egy dolgot. Ennyire ne legyél naív. Plusz gondolj már a másik nőre is. Hagyd őket békén.
2024. máj. 19. 06:12
 13/16 A kérdező kommentje:

Szerintem a válaszomból is leesett, hogy felfogtam nem akar semmit.

Ezen felül miért nem lehet megkérdezni, hogy a másikkal miért bánt másképp?

Azért mert megkérdezek valamit az nem jelenti azt hogy belenyúlnék a kapcsolatba, sőt mivel korrekten megbeszéltük, békén hagytam.

De sajnálom ha 1000 emberből 1 ember ilyenkor normálisan próbál cselekedni és nem elvenni a másik nőtől.

2024. máj. 19. 07:40
 14/16 anonim ***** válasza:

#13!"Viszont akkor az hogy lehet, mert tudok róla hogy már volt egy másik lány, akinek szintén tetszett, írkált neki de zavarta és ha megjelenik a lány akkor ignorálja?"

A csaj nem állt le és ha tovább kombinálsz te is erre a sorsa jutsz. Akkor nem lesz kellemetlenség, ha fel tudod fogni, hogy a nem, az nem. Tök mind1, hogy miért, vagy milyen kedvesen mondják.

2024. máj. 19. 09:25
 15/16 A kérdező kommentje:

Azért mert felteszek egy kérdést, az nem jelenti azt hogy bármilyen is válasz érkezik rá én rá fogok mászni.

Elsőre is és mint mondom továbbra is megértettem azt, hogy ő nem akar semmit és tiszteletben tartom, hogy párja van.

A válaszaim alapján is és a kérdésem alapján is az jön le, hogy nem írogatok neki és nem akarok beleszólni a dolgaiba, ezt nem értem miért nem lehet megérteni.

Nem reménykedek, nem azért kérdezem, azért mert érdekel, hogy másikat miért kezelt másként.

De köszönöm, hogy olyannak nézel aki értetlen és aki más kapcsolatába beleszólna.

2024. máj. 19. 09:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt nem tudod megítélni, hogy a kérdésed és a válaszaid alapján másoknak mi jön le, és nekem egyértelműen az, hogy reménykedsz tovább, és ahogy elnézem, másoknak is. Különben tök mindegy lenne, hogy tetszel-e neki, vagy mi lenne, ha nem lenne barátnője, mivel van. Az végképp nem tartozik rád, hogy más nőket hogy utasít vissza.

Nem gondolom egyébként és nem is írtam, hogy írogatni fogsz neki, vagy beleszólsz a dolgaiba, de azt igen, hogy nagyon túltolod. Napok óta lovagolsz a semmin. Ha nem állsz le, azért fogja egy idő után zavarni, mert nem kell ahhoz semmit tenned, hogy ezt lássa a viselkedésedből.

2024. máj. 19. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!