Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek egymásnak tetszenek általában?
Tetszésben és szerelemben is. Úgy vettem észre, hogy ha mondjuk tetszik valaki, majdnem mindig látom az illetőnek azonnal, hogy én is neki. Persze van, hogy nem, de szerintem ennek valami oka van, pl. az egyikük túlsúlyos, beteg, már foglalt, épp nem figyel oda, stb.
Ha nem így lenne, akkor az embereknek sok száz másik emberből tetszene valaki random módon, és nem sok esély lenne, hogy egyáltalán emberek párt találjanak.
Nem, szerintem a többség inkább nem tetszik egymásnak.
Mármint.. ha valakit találsz akivel megvan a kölcsönös vonzalom attól még van 1000 másik személy akivel nincsen.
Vagy nem így érted?
Hát... nagyon NEM.
Szerintem, ha lenne valós statisztika a szerelmek/tetszések 70-80%-ban egyáltalán nem lennének viszonzottak.
Lehetséges. Talán tetszeni könnyebb, nem idegeskedik el a felek, nem teszik magasra a lécet. A szerelem meg nehezebb, és eleve nagyon ritka jelenség. És szerintem sok dolog közbejön pl. ha már can párja az egyiknek.
Én azt olvastam régen hogy kb. 20% a kölcsönös szerelem, ami elég alacsony. De hihetetlenül magas ahhoz képest, hogy sok ezer ember közül választanak az emberek. Ha valaki ért a matekhoz, számolja ki mennyi ennek az esélye csak 1000 férfi és 1000 nő között... ha jól számolom 1 a millióhoz.
"De hihetetlenül magas ahhoz képest, hogy sok ezer ember közül választanak az emberek."
Sok ezer ember van, sok millió, de kétlem azt, hogy ott lennének neked több ezren, mint választási lehetőség. (Mármint valós..)
DE most te magad is írtál le olyat ami üti a kérdésed és az ellenkezőjét mondod... nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!