Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zavarna,ha igy viselkedne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna,ha igy viselkedne a barátod?

Figyelt kérdés
Aki a nap 24 órájába puszilgatná mindened,egésznap csókolózni szeretne. Nyílvános helyen,mások elõtt is mindig "kinyílvánítaná",hogy mi egy pár vagyunk. Folyton virágokkal halmozna el annyira hogy már legutóbb sajnos nem tudtam örülni neki,mert nagyon rá untam a virágokra. Kézen fogva szeretne mindenhol járkálni. Hozzáteszem értékelem,és õrülōk hogy ilyen,de úgy érzem néha már megfullaszt a szeretetével. Ha szólok néha,hogy nekem ez kicsit sok visszább vesz,de megharagszik.Utána kezdõdik elõrõl. Velem lenne a baj,vagy ti is így éreznétek?
2024. máj. 16. 09:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

A leírtak alapján az lenne, hogy öngyilkosságal zsarolna. [Feltételezhetően]

Szinte tankönyvi példa ez a viselkedés forma.. főleg ha meg is gyanúsítgat, ha mondjuk nem válaszolsz neki fél óráig.

2024. máj. 16. 09:49
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Menekülni kéne tőle minél messzebbre és nem húzni z időt mellette!
2024. máj. 16. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Az idő múlásával ez is el fog múlni.
2024. máj. 16. 09:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Szólj neki, hogy neked ez így sok, de készülj fel arra is, hogy ezzel párhuzamosan meg fog vádolni azzal, hogy megcsalod, mert biztos "van valakid" és azért nem akarod őt nyilvánosan felvállalni. Én szakítanék, ha ez így menne tovább. Egy párkapcsolatban alap, hogy mind a ketten feszültségektől mentesen, jól érezzük magunkat.
2024. máj. 16. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!