Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha kiderülne a párotokról, hogy vonzódik a férsiakhoz, esetleg valamilyen szexuális aberrációja (pedo-, zoo-, nekrofília, stb.) van?

A biszexualitás egyáltalán nem zavar.
A többinek amit felsorolták rács mögött a helye, és aki tud pl.pedofil képekről,esetekről és nem jelzi a hatóságoknak azt bűnrészességért nagyon helyes szintén elítélik.

Nekem is vannak fétiseim (nem olyanok, mint a kérdésben leírtak, kivéve a biszexualitás, mert az vagyok), de a qrva életbe senki nem tudhatja meg rólam, amíg én nem akarom.
Értelmes ember vagyok és izgat a teljesen normál, alap szex is, és nem hajszolom kényszeresen a fétiseim kielégítését élőben.
Ha olyan partnerem lenne, aki nem vevő rá, vagy el se merem mondani neki, akkor bőven elég lenne nekem, hogy néha maszturbálok ezekre.
Gondolatrendőrség pedig egyelőre nincs, arra masztizok, amire akarok.

"Meglepődnél, de totál rendes hétköznapi embereknek is lehet ilyen, akikből ki nem néznéd."
Ki nem nézném... Ne keverj össze saját magaddal, én nem vagyok úgynevezett átlagos gondolkodású, nekem teljesen másképp van az agyam huzalozva.
7
Igen, az ilyen emberek szoktak egy ártatlan félreértés miatt ignorálni, szó nélkül letiltogatni meg megsértődni.
8
Ó persze, Einstein 2. Szerintem köss ólomnehezéket a bokádra nehogy még jobban elszállj magadtól

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!