Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogja meg a ferfi a no kezet?ha szereti?
Figyelt kérdés
2024. máj. 6. 19:27
2/8 anonim válasza:
nekem már fogta meg férfi úgy a kezem, hogy nem szeretett
csak vonzódott hozzám
3/8 anonim válasza:
Hát akit utál annak tuti nem fogja meg a kezét! 😃
4/8 anonim válasza:
Ha nem látja, hogy piros a lámpa mert a telefonját nyomkodja...
5/8 anonim válasza:
Egész este fogta a kezem, majd másnap szakított velem..🙄
6/8 anonim válasza:
Igen, valamiért szereti megfogni a nő kezét.
Én azért fogtam meg, mert ott feküdt mellettem az ágyban és már untam, hogy csak akkor van testi kontaktus közöttünk, ha döngetünk, vagy egymás izéjével játszunk.
7/8 anonim válasza:
Ma már semmi sem jelent semmit. Nekem sima talin is fogták meg a kezem.
8/8 anonim válasza:
Azt csak az adott férfi tudja. Az èn kezem már megfogta olyan is aki nem hogy szimplán nem szeretett, de életem legnagyobb fájdalmát és csalódását okozta.
És olyan is megfogta aki életem szerelme, ugyanannyira szeret mint én őt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!