Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha hazas egy ferfi es beleszeret valakibe de valni sem mer meg a not sem tudja elengedni? Lelkibeteg lesz?
Lelkibeteg te vagy, vagy leszel, ez, hogy napi szinten teszed fel ezeket a kérdéseket, miszerint a pasi szerelmes beléd de nem akar válni...
Ha tényleg lenne köztetek valami nem itt próbálnál megerősítést kapni, az az érzésem hogy erősen beképzeled hogy a nős pasival kölcsönös a szerelmetek, de talán még csak nem is beszéltél vele. Remélem most már lassan kigyógyulsz ebből mert ez beteges... 😕
Életemben 2x is "szerencsém volt" ilyen férfihoz.
Az első esetnél nem tudtam, hogy szerető vagyok, de már évek óta együtt volt a nőjével. Mikor megtudtam leléptem, ők mai napig vergődnek egymás mellett (külön költöznek aztán vissza), és valószínűleg egyfolytában csalják egymást. Kíváncsiságból ránéztem a csávó tiktokjára, tele van lelki fájdalmas idézetes videókkal, hihetetlenül jól mulattam... Lelkileg vagy érzelmileg nem ép egy ilyen ember.
A másik esetnél tudtam, hogy van felesége és gyereke. Közel kerültünk egymáshoz, klasszikusan nem történt megcsalás de egyfolytában el akarta hagyni értem a feleségét. Én nem voltam túl türelmes, mikor láttam, hogy semmit nem lép pár héten belül a magam védelmében inkább véget vetettem a viszonynak. Mai napig próbálkozik de nem tudom komolyan venni. A gyerek miatt van még a nővel, egyfolytában veszekednek, nem értem mi értelme, de felnőtt emberek...
Szóval egyik férfi sem a boldogságáról híres, de egyék meg amit főztek maguknak. Én mindkét esetben szívem lelkem odaadtam volna, de inkább úszkálnak a híg ürülékben.
Ezáltal saját vélemény, de szerintem aki a párja mellett szerelmes lesz de nem meri elhagyni a nőt, cserében nyilvánosan és látványosan szenved, az egy cirkuszi bohóc. Ráadásul önző módon tönkretenne még egy nőt. Szerintem nem bűn a szerelembe esés, a megcsalás már igen, de az összes gyáva inkább játszik 2 lyukra, minthogy tökös módon lépne. Az első férfit amúgy még mindig nem hevertem ki, mint nő... hihetetlenül beletaposott a méltóságomba. Meg is érdemli, hogy ne találjon boldogságot. Legalábbis egy ideig. És én személy szerint megvetem a megcsalást, de hülyének se nézzük egymást.
Esküszöm bárhogy is szeretném megérteni hogyan lehet valaki annyira naiv, ostoba, hogyan nem szeretheti, tisztelheti saját magát, hogy belemegy a szeretői visszonyba.
Értem én, hogy vonzódik a másikhoz, még azt is, hogy szerelmes, de akkor se kéne beleegyezni ugyanis önmagát járatja le, alázza meg teljes mértékben.
Mégha a férfi el is válna, beadná a válási papírokat még akkor se működne a kapcsolat mert annak a nőnek nincs önbecsülése és a férfival együtt semmi erkölcs benne.
Megölnék egymást, az egyik a másikat, a kapcsolatot a féltékenységgel, a szemrehányásokkal miért nem vált el hamarább és nincs kizárva a megcsalás egyáltalán.
Te kérdező gondolkodni szoktál, vagy csak rohansz neki mindennek aztán nyugtatod magad azzal, hogy szerelmes beléd?
Nem az, a feleségébe sem az, lehet sose volt. Akkor téged ugyan miért szeretne amikor legalacsonyítottad magad egy lyukra?
Nem unod még?
Ne vesztegesd az időd ilyen himrbancra. Semmi többet nem akar tőled, csak tudja mit mondjon, mert butus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!