Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év után mindenkit szebbnek látok a saját páromnál, mindenkire vágyok, csak a páromra nem? Kinek, hogy mentek ezek?
Jártam így, egy év után csalt meg a párom érzelmileg. Feltűnt, hogy nőket nézeget a neten (alapvetően ezzel nincs problémám, nekem is van szemem, de az a szint már túlzás volt). Egy évig küzdöttem, hogy visszakapjam a páromat, közben testileg is megcsalt, hazudozott. Bevallotta, hogy nem érzi azt irántam, amit kellene. Én úgy gondolom, hogy ha elmúlik nála a fellángoló szerelem, utána nem tud mit kezdeni a másikkal. Ezen neki kell dolgoznia. Csak egész életében így lesz, bárkivel is jön össze.
Számomra egy kevésbé lángoló, de mély és őszinte szeretet ezért ér többet.
"kezdetben vágytam rá, de ez a szokásos, megszereztem és ki is esett a vágy hálójából.."
Nem tudom hány éves vagy, de az írásod alapján ahogy letárgyiasítod őt te sosem szerettél magadon kívül kb senkit, vagy valami fiatal gyerek vagy, aki rohadtul nincs felnőve egy kapcsolathoz, bagy egy örök agglegény vagy aki az egoját úgy kompenzálja, hogy minél több nőt dugjon meg, és egy idő után unalmassá válik az összes. Neked egy nő sem való apukám az tutti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!