Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jo egy ferfinak ha megerinti a not?mit erez ?
Az ilyenek férfiakat is megérintenek lehet, egyfajta kommunikációs stressz.
Ismertem olyat, aki már beteges módon becézgetett mindenkit, de látszott rajta a hatalmas gátlás.
Ja, persze 😁 csak és kizárólag azért érintenek meg férfiak nőket, mert olvasták valahol, hogy ezt így kell..
Véletlenül sem egy természetes reakció arra, ha kicsit vonzó egy nő akkor JÓL ESIK, pillanatnyi jó érzést kelt egymáshoz érni..
Volt egy munkatársam, akinél ez alap, természetes volt, hogy mindenkit (pasit is) megfogott néha. Szólni kell az ilyennek, hogy "NE!".
Valami hiányzik az életéből, így akar az ilyen pótolni másokkal.
De legalább akkor kérdezné meg eőtte, hogy lehet-e?
Hú, na innen látszik, hogy ide főleg olyan emberek járnak fel, akik olyanok, mintha semmi az égvilágon szociális életük nem lenne.
Én nagyon sok férfi között dolgozok, soha ilyet, hogy tesztelésből érnének egy nőhöz nem hallottam egytől se.
Akit vonzónak tartunk, ahhoz szívesen érünk hozzá és ha a másik fél szívesen veszi ezt, akkor aztán pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!