Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiak! Volt nektek a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Volt nektek a szerelem elso latasra? Hogy tudtatok egyszerre beleszeretni valakibe?

Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
itt az elso latas alatt ertjuk azt , hogy kommunikalni kezdtek egymassal és nem csak abrandozni ..
2024. márc. 31. 23:06
 12/16 anonim ***** válasza:
63%

Van úgy, hogy első látásra külsőre nagyon megtetszik egy nő, és bár nem tudnék azonnal beleszeretni, de nagyon rövid elég lenne hozzá, ha belül is olyan.

Fordítva viszont megtörtént! Egyik kolléganőmet 5 éve ismerem, 18 évesen jött a céghez dolgozni, és néhány nap után bevallotta, hogy első látásra belém szeretett! Ő is viszont tetszett nekem, viszont nem akartam tőle semmit, mert sokalltam a 13 év korkülönbséget.

2024. ápr. 1. 00:14
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Első látásra rajongás sokszor volt, viszonzott szerelem gyakorlatilag soha!!

44F

2024. ápr. 1. 02:08
 14/16 anonim ***** válasza:

#12 vagyok

*nagyon rövid IDŐ elég lenne hozzá

2024. ápr. 1. 17:36
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

Igen, pont pár napja éltem àt egy ilyet.

Alapból elég álmodozó típus vagyok, ezért olyankor teljesen beleélem magam és elképzelem milyen ember is lehet belül. Természetesen tökéletesnek képzelem :D

2024. ápr. 2. 09:16
 16/16 anonim ***** válasza:
"Nem létezik szerelem első látásra, de még huszadik látásra se"... na akkor egy ellenpélda, 39 éves koromig voltam szingli, mikor úgy hívtam át egy ismerősömet szexre, hogy nem akarok semmi komolyat előre leszögezem...másnap már a költözésről beszéltünk, utána a köv. héten oda költöztem hozzá a saját lakásomból, majd fél évre rá elvettem, most 10 éve vagyunk együtt 8 éves a lányunk. Mindezt úgy, hogy én kötöttem ki hogy semmi komoly szólok előre... most akkor hogy is van ez??? A többivel amit írtál egyet értek, hogy szeretetté szelídül ez nem vitás, pedig a mai napig hetente veszek virágot, szervezek romantikus programokat, de nyilván gyerekkel már sose lesz olyan mint akkor és ott...
2024. ápr. 7. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!