Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok szeretitek a romantikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek a romantikus wellness hétvégéket?

Figyelt kérdés
2024. márc. 23. 08:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem
2024. márc. 23. 08:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, a te értelmezésedben mit takar a romantikus, de a wellness hétvégéket szeretem, szoktam menni minden évben ősszel, ha van párom, ha nincs.
2024. márc. 23. 08:26
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Sose vonzott a wellness, nekem egyszerűen unalmasnak tűnik.
2024. márc. 23. 08:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem havonta van rá igényem szóval szeretem.
2024. márc. 23. 08:57
 5/16 anonim ***** válasza:
15%

Persze, szerettem, amíg a mostani pasim nem kezedett el Kaliforniába, Norvégiába, Indonéziába, Thaiföldre vinni.

Ezekhez képest az csak ovis teadélután.

2024. márc. 23. 10:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Elvagyok vele, de nem a kedvenc programom.
2024. márc. 23. 10:03
 7/16 anonim ***** válasza:
11%

Én inkább a pörgést szeretem

Kocsi zene haverok tarsadalom rokonok családi partyk, barátokkal lenni a barátommal(párok párokkal), egymásnál szervezett vacsik sörözések.

Persze tetszik a romantika is de nekem kapcsolatgyilkos is. Pengeéltánc.

Pl a barátommal elmegyek és ülünk egy tó szélén egy padon szép meg jó de maximum is pár óra után már kinlódás.

De ha elmegyek a pasimmal pl es 100 km-eken át tanít vezetni, 1000 km-röl hozunk haza egy kutyát, találkozunk pl a cseh haverokkal is(németo-ból mikor átmászkáltunk hozzájuk), aztán 10 haver 5 kocsival bandázás meg ezek mennek, még a nap is teljesen más. Mint a tavas pados romantika volt.

Annyi minden esemény sztori kaland társak emberek izgalmak vannak az életben, hogy szerintem bűn kihagyni. Mivel ha évekig egyedul vagy, akkor éveken át is van időd vegetálni. Kapcsolatban a társadalkmban barátok rokonok közt meg minden nap egy kincs.

2024. márc. 23. 10:21
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

5# én ugy szoktam megfogalmazni hogy ezeket kb max a nyugdíjas mamámmal csinálom, amikre a pasik néha hívnak. Séta fagyi andalgások gyógyvizek...

De szeretem a romantikát csak nem ezen a nyugger szinten.

De az ovis teadélután is találó🤣

2024. márc. 23. 10:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, bár önmagában csak a wellnessezés nekem is unalmas. Viszont pl úgy nagyonnagyon szeretem, hogy pl elmegyünk a Kéktúra valamelyik távolabbi, hegyvidéki szakaszát teljesíteni, majd a túra végeztével egy wellness-hotelben szállunk meg éjszakára, ahol a legyalogolt x km fáradalmait kipihenjük és eszünk a svédasztalos vacsiból és iszunk a túlárazott piából a bár teraszán, a csillagokat nézve (egy pontosan ilyen hétvégéből született az első kislányom, szóval aki szerint ez nem romantikus, az pukkadjon meg :D ).
2024. márc. 23. 11:06
 10/16 anonim ***** válasza:
46%
Férfiként írok, természetesen a Nőknek jár a havi egy pihi, mint wellness hétvége! :D
2024. márc. 23. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!