Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha ez sosem múlik el?
Azt hiszem ez már nem csak fellángolás, a probléma az hogy foglalt vagyok. Azt hittem évek alatt csak elmúlik, de nem és azt hiszem be kell lássam szerelmes vagy valakibe aki nem a férjem. Tudatosan nem beszéltem vele de így is pokolian hiányzott.
A másik férfivel egyébként sem lenne sok esély rendes kapcsolatra mert másik országban él és egyéb dolgok is vannak. De mi a fenét tegyek? Semmi nem történt köztünk viszont úgy érzem tényleg szeretem teljes szívemből.
Ezek szerint nem is ismered? Vagy hogy ertsem hogy "tudatosan nem beszéltek"? Sose?
Amúgy elhiszem hogy nehéz, nekem is volt olyan akit sehogyse tudtam elfelejteni, de tényleg sehogyse. Miután évekig nem beszéltünk, rendszeresen vele álmodtam.
Csináltam a szivemben egy kis fiókot neki, és elrejtettem oda az érzéseim. Hülyén hangzik tudom, de volt rá jó pár évem ami alatt megtanultam nélküle élni.
Hát évekig beszéltünk aztán nem, szándékosan. Én szakítottam meg a kapcsolatot hogy végre elfelejtsem de hiányzott, vele álmodtam...De ismerjük egymást elég jól.
Nem sok biztatót irtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!