Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A háj nőies. Cicis férfi férfias? Nem.
Az izom pedig férfias. Nem a testépítő nőkre mondják, hogy csajosak.
De bármit, hogy mentegessük a kis malackákat.
Mmm a pasim kezd KICSIT POCAKOS lenni, ertsd: 85 kilo fole menni. Tehat meg lehet vizszintesen fogni a hasan levo zsirt..Nekem mar ez hatareset, 100 kilo folotti magat pocakosnak nevezo ferfivel nem tudnek kozel kerulni, bocs.
Mondjuk tisztaban vagyok vele, hogy kisse testkepzavaros vagyok, foleg ami a hasat es az izmokat illeti :D
52 éves, 180 magas férfi vagyok. Kis koromban kivették a manduláimat, majd mint akit felfújtak duci lettem, pedig előtte nádszál voltam. Világ életemben sportoltam, próbáltam fogyni, de nemigen ment. Fiatalon kissé mackós, erős alkat voltam, az életkor előrehaladtával voltam kövér is, majd pár éve ismét elfogadhatóan vagyok mackós. Attól függetlenül, mikor mennyire voltam sportosan telt vagy éppen jelentősen túlsúlyos, mindig könnyen ment a csajozás. 14 éves koromtól voltak barátnőim. Ráadásul, az átlagosak mellett sok esetben nagyon szépek is. Így mindig rácsodálkozok, ha valaki panaszkodik, hogy nem tus ismerkedni. Főként, amikor jóképű, jó alkatú teszi mindezt.
Nem szabad túl agyalni ezt a egész párkeresést! Megnyerő stílus, kellemes személyiség, egy kis humor, ápoltság, (némi) IQ és menni fog a párkeresés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!