Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvezményeznétek ilyen helyzetben?
Külföldön dolgozok a főnökömről van szó. Ő 10 évvel idősebb férfi, van egy fia is. Nem látom mindennap vagy ha látom is csak pár pillanatra. 1-másfél hónapja elkezdett likolni, aztán rám írt, beszélgettünk minden rendben ment. Találkoztunk háromszor, elvitt étterembe, voltam nála megbeszéltük hogy nem mondunk senkinek semmit amíg nem tudjuk mi se hogy merre alakulunk, hogy ne legyen
pletyka. Másfél hete írt reggel hogy miújság vele, én vissza írtam kérdeztem is tőle és megnézte aztán nem írt vissza. Személyesen ha találkozunk köszönünk, néha megkérdezi minden rendben-e de nem tudom, hogy mi történt miért nem ír, mi ez a megkeredés. Már rég írtam volna neki szívem szerint de túl nagy az egóm szerintem, meg nem is tudom mit írnék ezek után hogy nem írt vissza. Megkéne kérdeznem van-e baja vagy mit? Ti ráhagynátok ha ennyire hanyagolnak titeket vagy nem hagynátok ennyitől veszni?
Ő nagyon is jol tudta merre akar alakulni. Ez csak neked volt kérdés.
Szerinted mit akarna egy főnök az egyik gyármunkástól? Már az is tré hogy eddig lessülyed hogy egyaltalán leáll velük. Biztos nem fel akart emelni főnökasszonynak. Nyilván.
Nem kezdeményeznék.
Valószínűleg nem bírt ágyba vinni
Meggondolta magát veled kapcsolatban.
Hagyj szabad folyást az eseményeknek, ne kezdeményezz nála.
Nyilván arra jutott vagy eleve úgy gondolkodott, hogy nem szeretne tőled semmi komolyat.
Akit érdekelsz, az nem így viselkedik!...Persze ezt te is tudod, csak még reménykedsz. Szerintem érdemesebb lenne elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!