Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar velem összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar velem összejönni egy 32 éves srác, holott tudja,hogy semmi közös nincsen bennünk, teljesen más az értékrendünk,és a szexuális szokásaink is? Neki vagy épp nekem,ebben mi lenne a jó?

Figyelt kérdés
Ha bomba csaj volnék,más lenne a helyzet,vagy ha ő olyan pasi lenne.De mind a ketten átlagok vagyunk, ráadásul én lelkileg hosszú ideje egy roncs. Minek neki az ilyen nő? Nem értem a szándékot ebben. Én megmondtam neki kerek perec,hogy barátságnál soha nem tudnék többet érezni a fentebb említett okok miatt, de ő egyre csak hajtja,hogy majd megszeretjük egymást,és jól leszünk.
2024. febr. 29. 11:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%
mi lesz majd?saját ház?autó?tipikus nő vagy
2024. febr. 29. 12:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Bocsi utolsó,de ezt nem értem.
2024. febr. 29. 12:06
 13/17 anonim ***** válasza:
13%
na,leszavaztak a feministák
2024. febr. 29. 12:09
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

"Bocsi utolsó,de ezt nem értem."

Épp ő a fórumon az ügyeletes lelki nyomorék. Ugyanúgy nem kell vele foglalkozni, mint amikor a buszmegállóban a lecsúszott vén alkesz traktálja a f.szságait bárkire, aki nem menekül el mellőle.

2024. febr. 29. 12:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek nem jó, de vannak ilyen zsarolós típusok.

Egyik exem is ilyen: időnként irogat, küldözget dolgokat, majd leírja, hogy neki azért nincs senkije, mert még mindig rám vár.

7 éve van stabil, kiegyensúlyozott párkapcsolatom mással... 7 éve.

De én vagyok a hibás, mert ő ennyi idő alatt sem tudott túllendülni rajtam. Ez szimpla zsarolás. Az a szerencse, hogy azért nem olyan gyakori, hogy ne tudnám igorálni.

2024. febr. 29. 12:30
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
15,neked hogy van fickód neki hogy nincs nője?mindig a férfiak maradnak egyedül,furcsa
2024. febr. 29. 12:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Az én exemnek réges-rég volt új élettársa, míg én még éveket voltam egyedülló nő.

Nem mindig a férfiak maradnak egyedül.

2024. febr. 29. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!