Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e barátság főnök és beosztottja között?
Figyelt kérdés
Ellenkező neműek. Mik a határok meddig mehet el egy főnök beosztottja barátság? Minek nevezhető az ha kettesben vannak es nem a munka a téma sőt csak akkor munka a téma ha valami probléma van,hosszú szemezések,érintések,becézés is volt már jelen,hangos nevetések. Ez minek nevezhető?2024. febr. 26. 13:06
1/9 anonim válasza:
Voltam már barátságban főnökkel, de hosszú szemezések és érintések nem voltak. :D Csak témázás a magánéleti dolgokról, nevetés, 1-2x eljött velük kollégákkal billiárdozni meg ilyesmi.
Nyilván ha már érintget és társai, az flört.
2/9 anonim válasza:
Főnökkel vigyázz, mert a munkahelsedbe kerülhet.
3/9 anonim válasza:
Amit leírtál, az nem az. Ti csak a kúrás előtti szakaszban vagytok.
4/9 anonim válasza:
Lehet barátság. Pláne ahol már 20-30 éve együtt dolgoznak.
De amit te leírtál, az nem az.
5/9 anonim válasza:
Gondolom Te vagy a lány. Ha ez sokáig így megy tovább meg fog dugni.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Sejtettem én h ez nem barátkozás...
2024. febr. 26. 16:02
9/9 anonim válasza:
Többnyire a már meglévő baráti kör bőven elég mindenkinek, munkahelyre meg általában dolgozni jár az ember.
Ebből kitalálhatod, miért bókol és miért tölt veled szívesen időt kettesben...Nincs mit!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!