Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem szerelmes vagyok egy norvég színésznőbe. Most
mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Azt hiszem szerelmes vagyok Ovidia Berg Lindquist norvég származású színésznőbe. Most mi tévő legyek? Már 5 éve szerelmes vagyok Ovidia Berg Lindquist norvég származású színésznőbe. Egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből, ha nem nézek egy filmet, amiben szerepel, vagy képet róla teljesen magam alatt vagyok, és üresnek érzem magam. Mit tegyek? Mi tévő legyek? Ráadásul Ovidia Berg Lindquist színésznő 1998-as születésű, én meg 1977-es születésű vagyok. Tehát 21 évvel fiatalabb nálam. Ez a szerelem, már ha tényleg szerelem. Ez mennyire komoly? Személyesen soha nem is találkoztam a Ovidia Berg Lindquistel. Ez egyáltalán szerelem, vagy csak rajongás? És igen, jelenleg nőtlen, és gyermektelen vagyok. És soha nem volt ez idáig pár kapcsolatom. De amikor meg látom Ovidia Berg Lindquist színésznőt. Akkor mindig hevesen kezd el dobogni a szívem. Egyáltalán lehetek szerelmes egy számomra ismeretlen nőbe, akit csak a tévéből ismerek? Ez a rajongás, ez tényleg szerelem vagy csak egy egyszerű rajongás. Egyébként Ovidia Berg Lindquistnek szép barna haja van. Most én akkor mi tévő legyek? Forduljak-e pszichiáterhez? És pszichiáter ki tud belőle gyógyítani? Vagy csak én vagyok pszichiátriai eset?
Szerintem nem kell hogy kiirtsd az érzéseket ha boldoggá tesz ez a helyzet.
2024. febr. 25. 21:56
12/23 A kérdező kommentje:
10-es milyen kézzel fogható változásra gondolsz? 11-es Igen, úgy érzem boldoggá tesz a helyzet!
2024. febr. 26. 08:56
13/23 anonim válasza:
Ez kamu kérdés. De cuki.
2024. febr. 26. 09:24
14/23 anonim válasza:
A "kedves" kérdező privije a 13-as válaszomra:
"Hogy lehet valaki ennyire bunkó és tahó? NEM kamu a kérdés, hanem valódi!"
2024. febr. 26. 11:28
15/23 anonim válasza:
12
Hát olyanra hogy személyesen felkeresed és szerelmet vallasz neki.
2024. febr. 26. 12:42
16/23 A kérdező kommentje:
15-ös! Most csak azért utazzak Osloba? Tudok jobbat is! A Norvégok annyira buták hogy az ilyen színészek mint Ovidia is önként és dalolva, ki adják személyes adataikat mindenki számára. Igen Ovida személyes adatait tudom. Tudom a személyes E-mail címét, Telefon számát, sőt a pontos lakcímét is tudom. Ugyanis a Norvégok buták, és épp ezért a Norvég színészek nyilvánoságra hozzák személyes adataikat. Igy Ovidia adatai is nyilvánosak. Sőt oly annyira nyilvánosak, hogy bárki rá kereshet az interneten. Igy találtam meg én is a személyes adatait. De soha nem is gondoltam rá, hogy elmenjek hozzá személyesen, vagy felhívjam őt telefonon.
2024. febr. 26. 13:18
17/23 anonim válasza:
16
Szóval várod a sült galambot.
Nem is vagy akkor te szerelmes, hanem csak online-ban.
Azt gondolod ha írsz neki emailt, már akkor gyorsan pap is kell?
Tudod hány emailt kap naponta?? Semmibe se fog téged venni és neked csak az álmodozás marad.
Ha ilyen a hozzáállásod akkor sajnos ebbe bele kell így nyugodnod.
2024. febr. 26. 15:44
18/23 anonim válasza:
10: A szerelem élvezet. Mért lenne fájdalma?
2024. febr. 26. 15:49
19/23 A kérdező kommentje:
17-es! Mégis mit vársz tőlem? Hogy szedjem a sátorfámat és költözzek Osloba? Egyébként meg ha utána néztél volna akkor tudhatnád hogy Lindquist kisasszony férjezett! És Ovidia Berg Lindquist férje Torvald Hoel Witsø. És ez is nyilvános adat! Tehát nem lehetnék a férje Ovidiának. De attól még szerelmes vagyok belé. És ha utána néztél volna akkor a 17-es válaszodban leírtak megse születtek volna! Igeins szerelmes vagyok bele. És épp ezért alaposan utána néztem az adott szinésznőnek.
2024. febr. 26. 15:55
20/23 anonim válasza:
19
Hát akkor meg is válaszoltad a kérdésedre a választ: Semmit nem tudsz tenni.
Bár annyit még tehetsz hogy kiutazol Oslóba egy személyes találkozóra, mint rajongó. Mert ha megmondod hogy szerelmes vagy belé, azt gondolja majd hogy valami őrült vagy és nem fog merni veled talizni, de ennek is pici az esélye.
Oslo talán a világ végén van? Jahh igen, költséges valakinek. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!