Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért mondta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért mondta?

Figyelt kérdés
Egyik nap beszélgettem a barátommal és valahogy szóba hozta az exét h csalodás volt (mert 2 honap után dobta a csaj üzenetben) pedig k@rva jó barát lenne ezt mondta. Annyira fájt mikor ezt mondta nem tudom miért mondta lehet h még hiányzik neki?Amikor rá kérdeztem azt mondta már nem szerelmes belé de akkor lehet hazudik. Szerintetek? Lassan 2 éve lesz h dobta a csaj messengeren mondván h megunta (ráadásul szakítás után nem sokkal kereset másik csávot a csaj) kb 5-ször taliztak mert távkapcsolatban voltak. Tőle kapta az első csokját a barátom nem feküdtek le vagy ilyesmi. Egyébként ps-en ismerték meg egymást egyik barátja által. Lehet ez miatt mondta h k@rva jó barát lenne mert jó volt vele játszani? Ahh nem tudom de nagyon rosszul esett.Főleg h mielőtt össze jöttünk volna barátként sokat panaszkodott nekem h mennyire szarul érintette a szakítás és h ki volt teljesen
2024. jan. 29. 13:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nincs rajta túl, a kudarc, a tüske rendesen benne van és ha a csaj adna neki esélyt téged rögtön dobna, de simán lehet az új csajszi, aki jobban megmozgatja, mint ő vagy te és vele lesz ha kölcsönös lesz az érzés.
2024. jan. 29. 13:48
 2/19 A kérdező kommentje:
1 év után rá írt az exe (miután szakitott vele a barátja ) hogy sajnálja h üzenetben dobta es h csak megbánásból ír neki. AKkor még nem voltam együtt a barátommal csak neten ismerjedtünk de megmondta neki a magáét el is küldte nekem mit írt neki.
2024. jan. 29. 13:55
 3/19 anonim ***** válasza:
És még mindig emlegeti. Igazából szamár vagy ló helyett. Nem leszel ló nála soha. Miért erőlteted ezt a "kapcsolatot" kérdező?
2024. jan. 29. 14:02
 4/19 A kérdező kommentje:

Mert nagyon szeretem és ö az első komolykapcsolatom és egyébként egy nagyon rendes,okos fiu mai világban nem nagyon találnék ilyet szüleimmel is joba van szeretik mindig dicsérik...

Mielőtt valaki azt mondaná h a pénz miatt vagyok vele ez nem igaz mert nem vagyonos családból valo egyáltalán nem

2024. jan. 29. 14:11
 5/19 anonim ***** válasza:
Te hiába szereted ha ő téged nem. Nyugodtan várd meg akkor míg kitesz ő téged ha nincs önbecsülésed.
2024. jan. 29. 14:16
 6/19 anonim ***** válasza:
54%

5# Azért ennyire ne lássuk már drámaian ezt a helyzetet. :D

Ezért nem szeretem sokszor ezt az oldalt, mert néha olyan hülye tanácsokat képesek adni az emberek hogy az hihetetlen.

Kérdező te pedig szedd össze magad. Azt írtad kb ötször találkoztak, egy csókon kívül semmi sem történt közöttük. Nem hinném hogy olyan nagy nyomot hagyott a barátodban, max tényleg arról lehet szó hogy a ps miatt jó volt vele játszani, mint mondjuk egy haverjával..érted? :D

Ha a lány felé érzelmei lennének, tuti lapítana vele kapcsolatban, nem is beszélne róla.

De egyébként ha találkoztok, kérdezz rá. Említsd meg, hogy neked ez rosszul esett. Biztos meg fog nyugtatni utána.:)

2024. jan. 29. 14:56
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát akkor engem nagyon unalmasnak tarthat mert béna vagyok benne
2024. jan. 29. 15:01
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

7# Nem kell mindenben tökéletes hasonlítanunk egymásra a párunkkal..

Meg melyik a jobb? Ha rád nőként/ barátnőként tekint? Vagy úgy mint a ps haverjára? :D

2024. jan. 29. 15:04
 9/19 A kérdező kommentje:
Igazad van csak tudom mennyire szeret játszani órákig is és jó ha egykapcsolatban valamit közösen csináltok mindketten
2024. jan. 29. 15:06
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem csináltok semmit együtt, vagy keveset vagytok együtt?
2024. jan. 29. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!