Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért mondta?
Mert nagyon szeretem és ö az első komolykapcsolatom és egyébként egy nagyon rendes,okos fiu mai világban nem nagyon találnék ilyet szüleimmel is joba van szeretik mindig dicsérik...
Mielőtt valaki azt mondaná h a pénz miatt vagyok vele ez nem igaz mert nem vagyonos családból valo egyáltalán nem
5# Azért ennyire ne lássuk már drámaian ezt a helyzetet. :D
Ezért nem szeretem sokszor ezt az oldalt, mert néha olyan hülye tanácsokat képesek adni az emberek hogy az hihetetlen.
Kérdező te pedig szedd össze magad. Azt írtad kb ötször találkoztak, egy csókon kívül semmi sem történt közöttük. Nem hinném hogy olyan nagy nyomot hagyott a barátodban, max tényleg arról lehet szó hogy a ps miatt jó volt vele játszani, mint mondjuk egy haverjával..érted? :D
Ha a lány felé érzelmei lennének, tuti lapítana vele kapcsolatban, nem is beszélne róla.
De egyébként ha találkoztok, kérdezz rá. Említsd meg, hogy neked ez rosszul esett. Biztos meg fog nyugtatni utána.:)
7# Nem kell mindenben tökéletes hasonlítanunk egymásra a párunkkal..
Meg melyik a jobb? Ha rád nőként/ barátnőként tekint? Vagy úgy mint a ps haverjára? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!