Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet,az oka ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet,az oka ha egy férfi a szeretlek helyett már csak azt mondja,hogy imádlak?

Figyelt kérdés

7 hónapos a kapcsolat. Néhány hónapig folyton azt mondta ,írta hogy szeretlek,most kb 2 hónapja csak imádlak .Van ennek egyáltalán jelentősége férfiaknál?

Amikor együtt vagyunk akkor nagyon jó minden,de amikor csak beszélünk ,chatelünk akkor nem olyan már mint az elején,kicsit mintha lenyugodott volna az a nagy szerelem nála .

2024. jan. 27. 16:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ezért van hányingerem a hatalmas lángoló szerelmektől.

Javaslom, őszintén beszéld ezt meg vele.

2024. jan. 27. 16:43
 2/15 anonim ***** válasza:
59%

Biztos, hogy elmúlt a nagy láng, vagy te beszéled be magadnak? Kevesebb a szex, rosszabb a szex, nem foglalkozik veled úgy, mint az elején? Mert ha a válasz egyikre se nem akkor te magyarázod be magadnak egyedül.

A szeretlek szó "szebb"/"durvább" kifejezése az imádlak szó.

Igazából olyan, mint a melléknevek fokozása: szép, szebb, legszebb - kedvellek, szeretlek, imádlak.

2024. jan. 27. 16:46
 3/15 anonim ***** válasza:

Az imádlak szerintem erősebb, mint a szeretlek. De te pl. amikor mondta, hogy szert mit válaszoltál? Most az imádlakra mit mondasz? Miért fáj szólni neki, hogy te jobban szereted ha azt mondja, hogy szeretlek?

Az meg eléggé természetes, hogy idővel változnak a kapcsolatok.

https://www.youtube.com/watch?v=dE1hAt2vBE4

2024. jan. 27. 16:48
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Hogy nem szeret.:)
2024. jan. 27. 17:10
 5/15 anonim ***** válasza:
33%
Szeretet xxl vezioja,egy .agasabb erzelmi szint.
2024. jan. 27. 17:32
 6/15 -Belthazor- ***** válasza:
Jajj! Ne agyald túl!
2024. jan. 27. 18:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2024. jan. 27. 18:45
 8/15 A kérdező kommentje:
Hm..akkor végülis hülyeség ezen aggódni? Én mindig azt mondom neki,hogy szeretlek,nekem ez meghittem nőként.De egyszer óvatosan szóvá tettem,és azt felelte csak, hogy azért imád,mert szeret
2024. jan. 27. 19:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Sok, túlzás már neki a szeretlekezés.
2024. jan. 27. 19:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Túlagyalod.
2024. jan. 27. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!