Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a párom fiába, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Tünjek el, vagy csábítsam el a srácot? 😏
25 éves, nagyfiú már :)
jan. 26. 17:40
A kérdező szavazást indított:
Csábítsd el!
Hagyd a fenébe!
Legyen meg mind a kettő pasi!
35 szavazat
1/8 anonim válasza:
Mindenképp vedd ki a kezed a biliből matyi előtt.
2/8 anonim válasza:
De szemét vagy. Nemhogy hagynád hogy igazi cuki szexi barinője legyen. Lépj ki venlany a kepbol
3/8 anonim válasza:
Mozaikcsalád „előnyei”…
A legjobb megoldás, ha megszünteted a kapcsolatot a jelenlegi pároddal és a fiával se jössz össze.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, posztolj sok szivecskét és koellót, olyan cuki hogy mindenkit így szeretsz, mekkora szíved van egyem meg.
5/8 anonim válasza:
Milyen féltékeny leszel majd a szép kis barátnőjére. Szerintem lépj le a papi mellől mielőtt ez megtörténne, nagyon kis bánatoska leszel.
7/8 anonim válasza:
Kitalalom, a parod 55, te 22, a fia meg 24. Szerintem rajossz magad is, hogy hol hibaztal.
8/8 anonim válasza:
Vegyél neki egy menő minimum 4K képes kamerát és forgassatok stepmom videókat az alvó pasid mellett, és keressetek vele milliókat onlyfans-on, én meg az ötletért kérek egy linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!