Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan fejezzem ki az érzéseim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fejezzem ki az érzéseimet egy olyan nőnek aki tetszik a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Nehéz helyzet, mert egy légtérbe vagyunk, egy irodába így úgy érzem nem lenne helyes, ha letámadom egy meghívással hogy akkor menjünk kávézni úgy, hogy többen vannak bent vagy körülöttünk mert ez nem tartozik rájuk. Nem fűzök hozzá már semmi reményt, de dühít hogy nem merem elmondani vagy kifejezni az érzéseim feléje, messengerbe lenne nyílván a legbiztonságosabb de ott se beszéltünk, meg nem ismerem eléggé így ez ígyis úgyis furcsa lenne számára. Hogy tudnám úgy megfogalmazni a mondandómat, hogy ne legyen belőle semmilyen probléma se bent az irodába, se máshol. Köszi a tippeket.

jan. 24. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Lehet tulzasba viszem a grammarnacit, de egy ilyet leirsz, hogy pozicioBA es mar el is szallt minden eselyed. Egy ceges email is osszedonti a legvarat. Alap kulturahoz tartozik, hogy a sajat nyelvunk helyesirasat ismerjuk. Legalabb a trivialis reszek mennenek, de nem. Altalanos iskolaban ezert mar bukni kene. O pedig azert van magasabb pozicioBAN, mert valszeg tanult erte, nem is keveset. Te meg a kotelezokon kivul egy konyvet sem olvastal, mert mar attol kialakult volna benned a nyelvtani szabaly ismerete nelkul is a helyes hasznalat. Kulturalis szakadek van koztetek. Persze, hogy istennonek latod.
jan. 25. 09:03
 12/15 A kérdező kommentje:
11- Mondja az aki lusta ékezetet használni, ha már nyelvtan náciskodunk.
jan. 26. 10:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Lecsaptad a lasztit, hatalmasat nottek az eselyeid. Ja nem.
jan. 26. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Ajánlom mindenki figyelmébe azt a tényt,hogy amennyiben valaki érdeklődik irántad,sokadrangúvá avanzsál egy levélben történt elütések száma...😉
jan. 27. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én miután kifaggattam mindenkit - akit lehetett - az illető nő párkapcsolati státuszát illetően és láttam, hogy már ki van éhezve, mert folyamatosan flörtölt egy puhapöccsel a munkahelyen, némi szemezgetés után odaléptem hozzá és elhívtam randira, vacsorázni. Örült ő is, meg én is, mint majom a f...ának. Utána két évig voltunk együtt.

Egy másik munkahelyen, egy nős, vezető beosztású fickó, folyamatosan bejárt a női irodai szakaszba és állandóan beszélgetett, jópofizott, izzadságos homlokkal:-), a férjezetlen kolleginákkal. Néhány hónap ilyen "hipnózis" után, felajánlotta nekik altesttáji szolgáltatásait, azokra az időkre nézvést, ha majd valaki úgy érzi, hogy igényt tartana ilyesmire. Éppen, hogy nem lett belőle céges botrány, de a kolleginák persze egyből kipofázták mindenkinek a felsőbb irodai szinteken a dolgot.

máj. 16. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!