Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet komoly?
Mennyire lehet komoly kapcsolatot tervezni egy eppen 20 eves lannyal aki most ballagott a gimibol? A srac 25, lassan mar nagyon komoly kapcsolatot tervezne, a lany 20 lett. Lehet tervezni valakivel ilyen fiatalon a mai vilagban? Vagy nagy esellyel szetmennek?
Mi a jobb? A hasonlo korosztalyuakkal ismerkedni, vagy lehet ilyen fiatalokkal is?
Voltam kb 19 amikor ismerkedtem egy 27 evéssel. Aztán azért maradt abba, mert ő már lassan hazasodna meg gyereket szeretne. Én akk úgy voltam a gyerekkel hogy soha.
Aztán nekem 9 éves a lányom, neki meg még mindig nincs.
🤷🏻♀️
Regebben ez nem volt kerdes. Nagyanyaink 20 evesen mar szultek.
Csak manapsag lett minden fontosabb a csaladnal.
Nincs olyan, hogy “párkapcsolati trendek”. Vannak olyanok a környezetemben, akik 20 évesen már szültek, és megházasodtak, és vannak, akik még nem is csókolóztak.
Ez nagyon emberfüggő.
Attól függ, milyen a lány.
Van akivel 20 évesen is lehet komolyan tervezni, van akivel 30 évesen sem.
Egyébként pedig nehogy azt hidd, hogy a 25 évesek ÁTLAGOSAN sokkal “előrébb” tartanak a 20 éveseknél.
Ha a te “társadalmi trendjeidet” nézzük pl., azok, akik szándékosan nem terveznek (túl) fiatalon családot alapítani, azok általában még 25 körül SEM - vagy akik 20 évesen éretlenek egy komoly kapcsolathoz, 25 éves korukra se lesznek hirtelen annyira érettek - legalábbis a környezetemben ezt látom. A 20-30 közötti különbség már érdemlegesebb. Viszont mindig lesznek emberek, akik még 40 évesen is
gyerekesek.
A másik: 20 évesen a legtöbben még tanulnak, vagy dolgoznak, de még próbálják megteremteni az egzisztenciájukat - tehát az az érett hozzáállás, ha erre koncentrálnak, nem feltétlenül a párkapcsolatosdira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!