Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl lehet valahogyan lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl lehet valahogyan lenni egy ilyen helyzeten, egy ilyen srácon?

Figyelt kérdés
Ez most baromi furcsán fog hangzani, de bölcsőde óta ismerem. Ott barátok lettünk, és amiatt a szüleink is, így egy ovis csoportba is kerültünk és nagyon sokat voltunk együtt. Aztán más sulikba mentünk, de a családjainak minimum heti egyszer összejöttek, szóval tényleg barátok maradtunk. Visszagondolva olyan mintha mindig szerelemes lettem volna belé, de amúgy szerintem általános iskola alatt szerettem bele. Aztán nyolcadikban hirtelen minden lány “elvesztette a szüzességét” vagyis mindenki ezt mondta. És én is akartam ilyen menő lenni, mindig is ki voltam közösítve, szóval értitek, próbálkoztam. És előadtam hogy ő elvette a szüzességem. Amire nem számítottam hogy a lányok instán megkeresték és megkérdezték hogy igaz-e. Akkor megromlott nyilván a viszonyunk, még mindig elég gyakran találkoztunk, a szüleink mai napig nagyon jóban vannak, de ő ignorált engem. Általában elvonultunk videójátékozni, és minden játékban megvert kb, ami nem csoda. Szóval igen, ez volt a szitu, de én valahogyan még mindig szerelmes voltam belé, bár próbálkoztam másokkal, de mind nagy pofára esés volt. Most karácsonyra mind a ketten hazautaztunk és két ünnep között találkoztunk, neki meghalt a nagyapja, nekem a nagymamám, részvétet nyilvánítottunk, és megkérdeztem hogy felnőttek vagyunk, ő boldog kapcsolatban van, nem tudnánk esetleg fátylat vetni az idióta nyolcadikos hibámra amivel próbáltam beilleszkedni? Azt mondta, hogy de persze, legyen. És akkor tök érdekes módon megkérdezte, hogy miért hazudtam, amit még soha nem tett meg. Elmeséltem neki, tök megértő volt, baromi jól esett. És akkor megkérdezte viccesen, hogy na és végül mikor vesztetted el, erre én is próbáltam lazának látszani, és mondtam, hogy szeretnéd hogy szóljak ha megtudom? (haha… nagyon kreatív… na mindegy) Erre ő annyit mondott, hogy ohh baszki, sajnálom, nagyon sajnálom. És lehet ezt csak én képzelem, de baromi megalázó érzés volt, és ott akkor el akartam tűnni. De nagyon fura lett volna ebben a helyzetben megint hazudni ugyan arról a témáról… Na mindegy. Hogy a francba nézzek legközelebb a szemébe? Egyáltalán hogyan érjem el, hogy már ne érdekeljen mit gondol rólam? Nem hiszem hogy még mindig szerelmes vagyok belé, de ha valami csoda folytán megcsókolna, hát nem állnék ellen. Szánalmas vagyok, igaz? Sikerült ismét, 5 évvel később is elszúrni… (19 vagyok amúgy)

2024. jan. 11. 01:13
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Dehogy vagy szanalmas. Es nem is megalazo, hogy megtudta, szuz vagy.

Meg fiatal, ha meg nincs gyerek es nem kotelezodott ugy el, hogy kozos tulajdon, stb, akkor ez se biztos, hogy sokaig szamit, hogy baratnoje van.

Persze kerdes, o mit erez, erez, erzett-e barmikor is ugy, mint te.

Azert idosebb embereknek vannak neha torteneteik, hogy sok evvel kesobb talaltak egymasra.

Kene ismerkedned masokkal, es belevetned magad mas dolgokba. Viszont en nem szakitanam el azt a remenyt, hogy egyszer az eletben kesobb, ki tudja.

Biztos, hogy kedvel, de esetleg zavarban volt evekig, meg talan o nem volt szerelmes beled, de egyszer meg...

Csak most a jelenben engedd el.

2024. jan. 11. 02:36
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Tényleg van valakije?
2024. jan. 11. 04:28
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, miért van ilyen alacsonyan az önértékelésed? :(

Írásodból kb valami félistennek gondolom ezt a palit, több mint valószínű ha ezek után meglátnám, elkapna a röhögőbaj.

Biztos egy értelmes, csinos csajszi vagy, ismerkedj normális srácokkal inkább, csak találd meg őket.

2024. jan. 11. 05:47
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Tudja mi a helyzet. Nem vagy szanalmas. Még nincs meg akivel úgy érzed jó lenne a szex is.

Megtudta hogy ha így alakulnak a régi hazugságod igazzá válhatna.

Ha ő kapcsolatban van hagyd. Maradjatok barátok.

Ha van párja és megcsokol...akkor nem egy korrekt pasi.

Az hogy sz

2024. jan. 11. 06:01
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

Bár csak én találnék egy ilyen cuki ragaszkodó csajt!

Szerintem jó ember vagy de mostmár tovább lehetsz.

2024. jan. 11. 06:40
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
Hulye a csávo. En szerencsesnek tartanám magam inkabb hogy nem vele jöttem össze.
2024. jan. 11. 06:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Túl, ha nem talizol vele egyáltalán és leszarod mit gondol, ismerkedsz másokkal. Párja van és ha őt megcsalná veled több mint valószínű, hogy téged is megcsalna. Szóval azon légy, hogy ne kötődj hozzá fölöslegesen!
2024. jan. 11. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen semmiről nem vagy lemaradtak, inkább annak orulj, hogy nem nyolcadikban vesztettem el . Semmi szanakoznivalo nincs ezen. És ha nem lennél ennyire kishitu ,akkor még büszke is lennél rá.
2024. jan. 11. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!