Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Menjek el vagy se?
Hetek óta beszélgetek egy fiúval,aki először elutasított amiatt,mert az exem barátnőjének a testvére.
Ráírtam álprofilról,és megkedveltük egymást.Elhívott randira,de nem tudom ,hogyan vázoljam fel,hogy ki vagyok valójában,mert megszerette a személyiségemet,de félek,hogy nem igazán állna velem szóba.
Én érzéseket kezdtem iránta táplálni és nem tudom mitévő legyek.
Ez valós?
Engedd el... inkább írj nekem, én is elhívlak randira 🥀
*zárd
Jah, és tedd össze a két kezed, hogy ez még időben kiderült. Elegánsan, udvariasan köszönj el.. már ha jót akarsz magadnak.
5 Szeretnéd, hogy kicsináljanak? mert hogy arra megy ki a játék-semmi másra.
Érzelem=zéro
A teso reszket, hogy viszed az exed. Ezért igy próbál lépdesni. Ismerek ilyen féltékeny abnormális embert, aki a töröksorozatokból veszi az ötleteit.
7+ Tényleg ennyire nem látod az előadást.
A III.felvonásnál tart az exed nője veled kapcsolatban a tesójával.
III. nem I.
1./ *Hetek óta beszélgetek egy fiúval* I.felvonás
2./ *aki először elutasított amiatt* "őszinteségi" rohammal, hogy ha mégis bukna az előadás akkor kitudjanak csúszni a felelősségrevonás alól-II.felvonás
3./*Randira hívás* III. felvonás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!