Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent az valamit ha egy férfi folyamatosan a számat nézi?
Volt olyan nő akinek a szája tetszett nagyon, így én is mindig azt néztem.
Volt akinek annyira szép fogai voltak, a szemem nem tudtam emiatt levenni a szájáról.
Én bárkivel beszélek ha szemtől szembe vagyunk egymással a szemét vagy a száját figyelem. Nem azért mert akarok tőle valamit hanem mert ez a szokásom 🤷🏼♀️
Többet elmond a minikája, tekintete. Ha bambán nézi az semmit nem jelent.
Gondolom elég fiatal vagy még. Ebben a már nagyon digitális világban a fiatalok azt vettem észre nem nagyon tudnak jeleket olvasni.
Ha nem mesterségesen van felpumpálva egy száj, hanem természetesen, az szép tud lenni.
A nagymamám amikor megszületett az első kislányom, számtalan újszülött csecsemő közül azonnal kitudta szúrni-ő a miénk, a csőrike szájú:D pedig még csak fel sem mutatták a gyereket..hanem ott feküdtek sorba a babák:)
Szép tud lenni felnőttként a csőrike száj, ezerszer szebb mint egy implantátumos.
Hála az istennek semmi problémája és ne is legyen!
Senki ne bántsa,és ne írjon róla negatív kommentet.
Igen,elég fiatal vagyok 20 éves😅 És abszolút nem tudok a jelekből olvasni nincs nagy tapasztalatom a férfiakkal szemben,eddig egy párkapcsolatom volt.
És volt köztünk hosszas szemkontaktus nem egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!