Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély erre gyakorin?
Figyelt kérdés
Hogy itt találom meg az igazit? Azt az embert akit álmomba megálmodtam? Aki olyan mint amilyennek elképzeltem, elenyésző hibaszázalékkal?2023. dec. 31. 02:30
11/14 Noren1989 válasza:
Minimális a valós esély.
De ne csüggedj, vannak még itt normális nők.
Elsődlegesen ne dőlj be azoknak a kukisoknak, akik nőnek adják ki magukat :D
12/14 A kérdező kommentje:
Bizonyítani tudnám amúgy, de nem flexből írtam ki a kérdest
2023. dec. 31. 11:03
13/14 A kérdező kommentje:
8-as én szivesen elmesélném :)
2023. dec. 31. 11:03
14/14 anonim válasza:
Randiztam innen párszor. Kétféle pasival találkoztam.
Az egyik az incelek, akik remélik, hogy leakad valami magányos nő, aki majd megtesz mindent helyettük is, időt, pénzt és energiát beletéve, hogy ők végre évek után szexelhessenek 6 másodpercet.
A másik azok a pasik, akik nem vagy nem teljesen függetlenek, és szexkapcsolatot vagy kalandot akarnak, persze sokakat fűtenek itt, és többnyire van valami nem szokványos szexuális indíttatásuk, vágyuk.
Normálissal nem találkoztam itt, azok szerintem, bár itt vannak az oldalon, de nem itt próbálnak ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!