Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha kevés a szex, de szeretem a párom?
Számomra ritka és amikor van, akkor sem annyi, hogy számomra kielégítő legyen a szex.
Nekem többször, több kellene.
Amikor ez szóba kerül, akkor az a vége a beszélgetésnek, hogy megpróbálja magát összeszedni, de nem kierőszakolni akarom a szexet.
Ha kezdeményezek elutasít, aztán jön a "most haragszol?", "Már nem szeretsz?"...
Nem akarom benne növelni a megfelelésikényszert, így lényegében akkor beszélünk a szexről, ha ő felhozza és akkor is mindig próbálok a lehető legmegértőbb lenni, nem akarom őt bántani, mert szeretem és amúgy jól kijövünk és nem akarok sem szakítani, sem mással lenni, csak néha olyan jó lenne egy igazán jót szeretkezni. 28 és 29 éves nők vagyunk, ha ez számít... 7 hónapja vagyunk együtt, 4 hónapja együtt is élünk.
Igen, a pszichológust én is felhoztam neki már, de hát eddig nem jutott el odáig, hogy találkozzon is vele. Velem nem osztja meg úgy vélem, ami igazán van benne, amitől ennyire odavan lelkileg.
Reméltem, hogy enélkül is lehet valamit kezdeni ezzel, hogy a szex is ilyen ... Ritka és rövid és kevés. Akkor gondolom maximum várhatok csak, hátha lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!