Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak hogy félig roma vagyok?
Ha hazudozol, akkor mégiscsak van a személyiségedben roma…
Őszintén az elején meg kellett volna már mondani neki. Hazugságra kapcsolatot építeni nem szép dolog és ezzel csak magadat szívatod. Biztos nem lennék olyannal, aki szidja a származásomat, legyen az bármilyen.
Az látszik, more! Nem tudod eltitkóni. Kijönnek a roma vonások (lustaság, Győzike, Grófó, Nótár Mari zenéje iránti elnyomhatatlan vonzódás, nem idén barnult külső, indokolatlan félelem a szappantól, réz és egyéb őrizetlenül hagyott fémtárgyak ösztönös beszedése, petpalackkal és autógumival történő fűtés télen)
Ne titkold aki vagy, testvírem, ne titkold. Legyí büszke rája.
Eléggé baj, hogy szégyelled a származásod úgy, hogy nem vagy teljesen az és teljesen másképp nevelkedtél. Minek vagy rasszistával együtt amúgy?
Ha őt vagy mást nem érdekli hogy milyen ember is vagy valójában, a bőrszíned dönti el, vagy mások viselkedése akkor nem tudom mit keressel mellette...
Szerintem akkor szakítanod kellett volna vele, amikor először szidta a cigányokat.
Basszus, a te fajtádat, a te népedet szidta!
Érthető, hogy utálják valahol az emberek a ciganyokat tényleg, mert lehetetlenül viselkednek. De hogy nem tesznek különbséget a normálissakkal szemben az egyáltalán nem.
Az meg végképp nem felfogható, hogy eltitkolod, hogy kicsoda vagy.
Az én tanárnőm gimiben cigány volt és magyar férje van még mindig. Három gyerekük van.
Aki nem ad neked esélyt a többség miatt azzal kár foglalkozni!
Lehetnél inkább büszke rá, hogy cigány vagy, de mégse a putris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!