Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 folott mennyi ido alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 folott mennyi ido alatt estetek szerelembe? Ott is eleg volt 2-3 honap vagy hosszabb ido kellett?

Figyelt kérdés

2023. dec. 1. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Imádom ezeket az embereket :)

Főleg ezt a gyakorikerdeseket, itt folyamatosan olyan kérdésekbe botlok ahol 30 felett kb. jobb ha nem is lesz senkid, 40 felett meg már eláshatod magad.

elárulom, hogy 30 felett is szerelembe lehet esni ugyanolyan gyorsan ha azt a megfelelőt találod meg.

2023. dec. 1. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Épp ezt akartam írni én is, hogy ez nem korfüggő, hanem személyfüggő.
2023. dec. 1. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
30 fölött mély depresszióba lehet esni nem szerelembe. 40 fölött meg már előbb esel bele a sírgödörbe mint szerelembe.
2023. dec. 1. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szoktam, elso latasra, ami lehet 30 perc is azert.
2023. dec. 1. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!