Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt ,hogy évek múltán újra egymásra találtatok?
Sziasztok!
Van egy régi kapcsolatom már vagy 5 éve véget ért. Közben nekem is lett és neki is gyereke. Az utóbbi időben egyre többször bukkan fel és újra kezdem érezni azt amit anno. Mikor szétmentünk rengeteg problémánk volt ő is és én is depressziós voltam , anyagi gondok és a többi... mintha akkor minden ellenünk szólt volna. Van köztetek olyan ,hogy egy fájdalmas szakítás után újra egymásra találtatok a volt párotokkal? Mi már mindketten megváltoztunk és jó irányba.
Egyetlen ismerősöm van, akinél működött, nagyon fiatalon együtt voltak pár évig, aztán szétmentek két évre. Utána megint összejöttek és született egy fiuk, aki már 16 éves, azóta is együtt vannak.
Rajtuk kívül csak olyat láttam családon belül és ismeretségi körben is, ahol inkább nyűglődés lett az újrakezdés és előbb vagy utóbb, de az újrázásnak is vége lett. Utólag már mind megbánta, hogy újrakezdték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!