Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy férfi véletlenül az én nevemen szólít más nőket az én jelenlétemben?
Figyelt kérdés
A férfivel csak ismerősök vagyunk, de egy társaságban voltunk és már kétszer is történt olyan eset hogy az én nevemen szólított más nőt.2023. nov. 18. 14:35
1/7 anonim válasza:
Semmit, az én pasim ismerkedés alatt mindenkit más néven szólított, aki új kolléga volt.
Idő kellett neki még megtanulta, hogy ki kicsoda. Olyan rossz névmemóriája van. Úgyhogy szerintem az égvilágon semmit.
2/7 A kérdező kommentje:
Mindenki nevét tudja, jó névmemóriája van, ezért is volt fura sosem hallottam tőle hogy más néven szólított volna valakit, csak ez a két eset volt.
2023. nov. 18. 14:46
3/7 anonim válasza:
Te jársz az eszében? Sokat beszélgettek és összekever? Míg nem hív talizni, nem közeledik félreérthetetlen módon (csók stb) addig nem lehet biztos választ adni.
Adj neki "jeleket", hogy vevő vagy rá, vagy ha félénk kezdeményez talit te ha neked belefér.
4/7 anonim válasza:
Hát nem azt, hogy szerelmes beléd, nem is értem a kategória kiválasztását.
5/7 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy nem csak a te neved az?
6/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok az egyetlen ismerőse akinek ez a beceneve (a nevemet csak becézte használom, mert nem szeretem) ,nem túl gyakori a nevem.:) És ahogy véletlenül kimondta a nevem utána egyből rám nézett.
2023. nov. 18. 20:09
7/7 anonim válasza:
Hát egyébként nagy valószínűséggel tetszel Neki, de erre nem lehet így tuti választ adni, ezt csak az adott férfi tudhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!