Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szerelmes férfi tekintete?
Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 12:35
11/15 anonim válasza:
9. Jo lenne tudatni vele , hogy be jon neked.
13/15 anonim válasza:
Ha fülig szerelmes, akkor szerintem is az olvadozó egy jó kifejezés. Le sem tudja venni a tekintetét rólad, szeretne téged nézni folyamatosan.
Mint a rajzfilmekben, amikor kis piros szívek vannak a szemében 😍😍
14/15 anonim válasza:
Mindig igy csinal vagy csak akkor smikor nem latjak?Vsgy alkalmankent?
Nalam volt egy pasi aki ezt csinalta,a szamat is tobbszor nezte,de mostmar nem tudom hogy mit szeretne,mert mint akinek megalljt parancsoltak,mar a kezemhez se er,es kevesebbszer vigyorog ugy ram,kimozdulni meg olyan mintha meg lenne tiltva neki..vajon mitol lehet? :( en ugy erzem szerelmes vsgyok bele/nsgyon szeretnek tole valsmit.
15/15 anonim válasza:
Sotetben volt olyan erdekes erzesed mintha a legkor vibralna vsgy "melegebb lenne"? 😍 Nekem annsl a pasinal akirol beszelek tobbszor volt ilyen,de sajnos meg errol nem beszeltunk sose.😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!