Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer elvalt az ovatosabban ismerkedik? Ovatosan lep nem egyszerre ? Ferfiak
Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 12:51
1/8 anonim válasza:
Azok inkább javarészt csak szexet látnak már másokban. Nem családalapításra utaznak.
2/8 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de szerintem is, az elváltak java része kiábrándult, inkább szexkapcsolatot keres. Ritka az, mikor az optimizmus felülírja a józan ész érveit 😀
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem kiábrándultak hanem nem akarnak nyűgöt a nyakukba csak az élet könnyebbik oldalát. Mivel eleve ezért válnak el is.
4/8 anonim válasza:
Ismerkedni nem ismerkednek óvatosabban, inkább az elköteleződéssel van "bajuk", azaz barátságot keresnek extrákkal és felelősség nélkül, és az első konfliktusnál menekülőre fogják. Ritka az, aki utána is hisz abban, hogy aki épp ott van, lehet a lehetséges legigazibb némi kompromisszum árán meg csak dolgozni kell a kapcsolatért és meg kellene ismerni a másikat.... hanem olyat keresnek, ahol vagyis inkább ameddig minden magától megy, mert a másik alkalmazkodik. Aztán ha vége a rózsaszín ködnek és már melós, jöhet a következő.
5/8 Elemér10 válasza:
Az elváltak már tudják miként válasszanak, annak érdekében ,hogy jóbb legyen a házas életük. 🙂Nem csak a szexet látják a barátjukban
6/8 anonim válasza:
Óvatosabban házasodik.
Illetve több férfi ismerősöm van, akit rendesen kiforgatott az asszony, úgyhogy nem házasodott másodjára. Élettársa van mindegyiknek, de nem megy házhoz a pofonért, nem házasodik többet.
7/8 anonim válasza:
A második házasság az optimizmus győzelme a tapasztalat fölött.
8/8 anonim válasza:
Úgy látom az elvált felet itt többen hibáztatjátok. Pedig nem kellene mert van, hogy erős oka van a válásnak, és nem a keresetet beadó hibája, ő az áldozat: pl folyamatosan megcsalja a házastársa, elkezd inni / drogozni ami veszélyezteti a párját, esetleg a gyerekeket elhanyagolja, mert még “élni akar egy kicsit”.
Úgy gondolom, hogy ha levonja a konzekvenciát, másodszorra óvatosabban választ, ahogy a kedves Kérdező is írta.
Olyan társaságból választ, ahol igazi értékek vannak. Másodszor hosszabb időt hagy egymás megismerésére. (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!