Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibírtad hogy soha többé ne beszéljetek ?
Figyelt kérdés
Szerelmesek letettek egymásba , de nem lehetettek együtt és a minden kapcsolatot megszüntetettek egymással. Mi történet? meddig bírtátok hogy ne beszéljetek egymással ? Elmúlt az érzés ?
(+ soha ilyen erős kölcsönös vonzalmat nem érzetél még)
Feltételezem, hogy valami nyomós és súlyos oka lehet ennek, így én erre fókuszálnék, talán ezáltal könnyebben tudnék felejteni.
Ha tényleg egymáshoz valók lettetek volna, most együtt lennétek, hidd el.
2023. nov. 1. 20:32
2/17 anonim válasza:
akivel kibírtam azzal nem volt csak fellángolás. Akivel nem írtam ki azzal összejöttem és mostanra a feleségem már.
2023. nov. 1. 20:34
3/17 A kérdező kommentje:
De a feleségeddel úgy jötettek össze hogy nem szabadott volna ?
2023. nov. 1. 20:36
4/17 anonim válasza:
Kérdező, mi a szituáció? Foglaltak vagytok?
2023. nov. 1. 20:43
5/17 anonim válasza:
Én baromira szerettem az illetőt,de maradjunk annyiban, tett érte bőven,hogy mostanra sem találkozni,sem kommunikálni ne akarjak vele...Mindazok ellenére,amiket állít,mert ő ugye szerelmes belém,hiányzom neki és társai.Mégis mással él együtt és járkál mindenhová,nem velem.Ezek után nyilvánvalóan nem fogom többé kínozni magam,egyértelmű a kérésem felé,hogy ne keressen,én sem fogom,ha fáj is ez a lépés.Természetesen nem könnyű,de sajnos eljutottam abba a stádiumba,amikor én nem veszem fel a telefont,amikor én próbálok nagy ívben bele...ni az egészbe.
2023. nov. 1. 21:06
6/17 anonim válasza:
Az én részemről szerelem, az ő részéről csak egy kaland. Én elmondtam mindent amit akartam, amit éreztem. Nem fogok írni többet, nem keresem. Sokszor eszembe jut, szinte minden nap. Nagyon fáj.De sok a dolgom, és igyekszem lefoglalni magam. Muszáj kibírni. Aki szeret, aki akar az tesz a másikért, nem taktikázik. Nem tudom mi a pontos szituáció, de ne keresd, legyen tartásod. Majd elmúlik. Idő kérdése. Nekem is pár hónap és eszembe sem fog már jutni az illető, addig ki kell bírni.
2023. nov. 1. 21:11
7/17 anonim válasza:
Mi az akadály? Egyikőtök, vagy mindkettőtök házas? Akkor pedig muszáj megszakítani, vagy mindkettőtöknek elválni.
Amúgy az esetek 90 vagy megtöbb százalékában az érzés egy idő után elmúlik, főleg ha lesz kapcsolatod. Ritka az ha nem, akkor viszont szívás van...
2023. nov. 1. 21:41
8/17 anonim válasza:
4 éves huza-vona, 1 éve nem beszélünk. Ő törte meg a csendet egy évvel ezelőtt olyan 2 év után. De kb.csak arra volt jó, hogy újabb kést vágjon a hátamba. Ha rajtam múlik, soha többé nem beszélünk, minden létező fórumon letiltottam.
2023. nov. 1. 22:02
9/17 anonim válasza:
Ha olyan rohadt erős az a kölcsönös érzés, akkor pedig nem szabadna veszni hagynod, kérdező. Nem mindenkinek adatik meg a kölcsönösség, pláne, ha még ennyire erős is, ahogy írod. Vagy max csak egyszer az életben... Nem lehet olyan nagy visszatartó erő, nem a 18. században élünk, mindenki szabad akarattal rendelkezik a saját életét illetően.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!