Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaly voltam Németországban és nagyon néztek a arab nök és én nagyon megszeretem a arab nöket az a kérdésem hogy lehet ilyen feleségem? ez a álmom hogy legyen egy arab feleségem vagy török
Tavaly voltam Németországban és nagyon néztek a arab nök és én nagyon megszeretem a arab nöket az a kérdésem hogy lehet ilyen feleségem? ez a álmom hogy legyen egy arab feleségem vagy török
Az a baj hogy nem Németországban lakom
Én azt gondolom, hogy vedd fel az Iszlámot, már csak azért is hogy a Paradicsomba kerülj. Ez máris egy nagy lépés, hogy elkezdj közeledni az arab kultúrához. Sőt a mecsetekben jó eséllyel találkozol majd arab, vagy török vagy vegyes házasságból született férfiakkal.
Az alapfelállás az, hogy a lány édesapjával kell beszélned, hogy tetszik a lánya, és komolyak a szándékaid. De ekkor már legyél muszlim.
És igen engem is lenyűgöznek a gyönyörű ruhák és niqabok amiket a Hölgyek viselnek. Ők az igazi hercegnők, akik őszinte tiszteletet érdemelnek és nem azok akiknek a fél feneke is kilóg.
A hívő nők csak a férjüknek mutatják meg szépségüket. Persze például az arc, a kéz a lábfej eltakarása valójában nem kötelező a vallás szerint.
Sokan pedig még lazábbak.
Lehet, hogy Magasztos Allah egy jóravaló muszlim feleség révén, akar megmenteni Téged a pokoltüzétől, és az Iszlám útjára vinni Téged. Légy hálás Istennek ezért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!