Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondása szerint nem szerelmes belém csak szeret akkor hogy tud úgy ölelni csókolni bújni nézni rám mintha az lenne?
Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 17:32
11/12 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik szeretgetnek, szeretik a testi kontaktust. Viszont ha te nem szenvedsz, nem fáj, elvagy akkor te hogyan lehetsz szerelmes? Vagy nem is vagy az csak érdeklődtél?
12/12 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy nem szerelmes. Ketten is tartottak úgy a karjukban, ahogy az a nagy filmjelenetben meg van írva, nőt magához rántja a hős és úgy csókolja, hogy nem kapnak levegőt. Mindkettőnél az elfojtott szexuális energiák robbantak. Az egyik még feleségül is vett. Ettől még én voltam az átlagos, meg voltak a jó nők, akiket félteni kell és ezért neki nem kellenének. A másik konkrétan halálosan szerelmes volt egy másik nőbe, csak elfelejtett róla szólni, hogy én vagyok a B terv. Mai eszemmel az első olyan mondatnál dobnám a pasit, amikor kiejti a száján, hogy nem szerelmes, mert az úgy is van. Kell neki a rendszeres szex meg a házad, de a szex is elég, aztán ennyi. Mondjuk ha arra vártam volna, hogy valakinek én legyek a nagy Ő, sose lett volna családom. Hogy őszinte legyek, én még kölcsönös szerelmet nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!