Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok hogyan tudnak 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan tudnak 1-2 hónapon belül új szerelmet találni?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet ilyen hamar olyan fiút találni akit tud szeretni?

Én fiú vagyok de nekem egy randira sem sikerül lányt találni már évek óta. Hihetetlen nekem az hogy egy csaj 1-2 hónap alatt talál szerelmet.

Hogy csinálják ezt a lányok, mert jó azt megértem hogy sok fiú próbálkozik náluk és csak választani kell, de a korábbi kapcsolatán ilyen hamar túl teszi magát, meg ennyire hamar hogy lehet megfelelőt találni?

2023. okt. 17. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Korabbi ismerettségek vagy exek.
2023. okt. 17. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Ezt kapcsolatfüggőségnek hívják.
2023. okt. 17. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
Hahahaha, így kezdj neki bármelyik kapcsolatodnak, hogy ő akármikor lecserélhet, neked meg nem lesz ez olyan egyszerű. Hihi, ezzel vissza is fog élni, bárkivel is jössz össze ^^
2023. okt. 17. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
A nagyon szép lányoknak már akkor is vannak udvarlóik, amikor épp párkapcsolatban vannak. Amikor szakítanak, akkor csak annyit kell tenniük, hogy az addig próbálkozó srácok közül az egyiknek engednek. Ennyi. Nekik nem kell keresniük. Ott van elöttük és csak választanak.
2023. okt. 17. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Azt te hiszed hogy ezek "szerelmek". Olyat keresnek aki kitartja őket, mert lusták dolgozni, és amúgy is csak a pénz mozgatja őket. Gazdag pasi meg van elég, ha a csaj jól néz ki nem lesz nehéz akár már a szakítás estéjén összeszedni valakit.
2023. okt. 18. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!