Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz amit írnak állandoan ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz amit írnak állandoan ha 1 házas férfi beleszeret a szeretőbe akkor ottnhagyja a feleségét?

Figyelt kérdés
Mert itt állandóan ilyeneket írnak h onnan kehet tudni hogy szerelmes hogy ott hagy csapot papot, elhagyja a feleségét, szerintem meg nem minden ilyen fekete fehér. Munkahelyet se vaktunk ilyen konnyedén hiába szarm van aki 20 évet lehúz 1 rossz munjahelyen is, mert fél a változástól

2023. okt. 17. 10:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%
Ha nagyon szerelmes az ember, nem gondolkodik racionálisan, szoval siman otthagyja a feleseget/ferjet. Meg ha nehezen is.
2023. okt. 17. 13:18
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Az en apam nem volt "odenagy szerelmes" a szeretojebe, megis elhagyta anyat. Utana a szeretot is. Szoval, aki menni akar az ugy is megy. Ha szerelmes, ha nem. Pedig volt tobb hitel, 2 gyerek, vagyonmegosztas, veszekedes,minden. Megis megtette.
2023. okt. 17. 13:27
 23/42 anonim ***** válasza:
20%

9es, teged csak az anyagiak tartananak vissza? A gyerekeid nem? Milyen apa vagy te, ha meg a gyerektartast is sajnalnad a sajat gyerekedtol?!

A szavaidbol se ferjnek, se apanak nem felelsz meg. Csupan felsz a csorosagtol...

2023. okt. 17. 13:32
 24/42 anonim ***** válasza:
59%

A szeretod mit mondott, szerelmes beled? Ne innen probald kitalalni, hogy valójában szeret e. Ha regota egyutt vagy vele, csak észreveszed mikor gondolja komolyan...

Sokan ha szerelmesek is, nem tudjak eldonteni, hogy most ez rózsaszín kod vagy igazi e. Fel belevagni, hisz lakva ismerszik meg az ember, az se biztos, hogy mukodnetek egyutt. A feleseget is "orokke" akarta, megis elmult vagy megromlott. Te miben lennel mas?

Ilyeneken gondolkodnak. Foleg, ha nem is olyan rossz a hazassag, ahogy a szeretonek bemutatjak... A biztos kenyelmes egy lehetseges joert? Ha mar nem vagytok szeretok, a nagy izgalom es titkolozas is elmulik, ami eddig nagyban osszetartotta a szeretoi kapcsolatot. Bejonnek a szurke hetkoznapok.

Nyilvan vannak olyan szeretok, akik tenyleg egymasnak valok es osszehazasosnak. De valljuk be, eleg ritka. 3-4 ev utan sokszor megromlik az uj kapcsolat, de egy 50 eves ferfi nem fog megegyszer elvalni... igy egyutt maradnak.

2023. okt. 17. 13:49
 25/42 A kérdező kommentje:
19 es akkor te is igazolod hogy hiba szeretj az ember a szeretojet slkszor a jozan esz a perdonto, en is igy gkndolom hogy mert szerelmes ah illeto nem fog boritani mindent, mert jgy is megvan neki a szereto hogy ő hazas. Ezert nem ertettem sose hogy miert irnak fejetlenul ilyeneket ha szerelmes a hazas fel akkor valik, nem mindig van igy hiaba szerelmes
2023. okt. 17. 13:55
 26/42 anonim ***** válasza:
87%

De kerdezo a 19es kapcsolataban szoba jott a valas is, es mindketten szerelmet vallottak. Csak mivel mondketten hazasok, igy racionálisan gondolkodtak, nyilvan rosszul dontottek. 10 ev szeretosdi hosszu ido, ennyi erovel valhattak volna. Gyerekek is nagyobbak.

Neked is ilyen a kapcsolatod? Te hazas vagy?

Egyebkent 19es te férfi vagy no vagy?

2023. okt. 17. 14:02
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
A jellemzőbb az , hogy nem szerelmes csak jol sik neki egy masik no tarsasaga de a feleseget ettol meg nem hagyna el. A szeretok meselik be, pl simogat, beszelgetunk, elmegyunk ide oda.. ez nem szerelem attol meg.
2023. okt. 17. 14:20
 28/42 anonim ***** válasza:
Igen 27 es ez igaz, de ebben a kérdésben a lenyeg,hogy tenyleg szerelmes a ferfi, akkor megtenne e. Erre kivancsi a kerdezo.
2023. okt. 17. 14:25
 29/42 anonim ***** válasza:
87%

Itt az a baj kerdezo, te sem vagy biztos abban, hogy valojaban szerelmes e beled a ferfi. Lehet igen, lehet nem.

Mas ferfiak dontese, nem egyenlo a te szeretod dontesevel. Lehet elhagyna a csaladjat ha szerelmes lenne, lehet nem. Ne ezekbol kovetkeztesd ki, hogy valojaban szeret e.

2023. okt. 17. 14:28
 30/42 Grizesteszta ***** válasza:
71%
Ez nem olyan egyszerű, hogy 'igaz' vagy 'nem igaz'. De van ilyen, én tudom. Szeretőm volt a férjem mellett, titokban, egy nős férfi. Nem akartunk válni, meg akartuk tartani a házasságokat( egyik se volt fényes, de élhető volt) amikor is nálam történt valami, ami miatt azt mondtam: elég volt, elválok. ( nem buktam le, és nem a szeretőm miatt váltam, hanem magam miatt és a férjem viselkedése miatt.) Nem mondtam, hogy váljon ő is, de az egyértelmű volt mindkettőnknek, hogy az eddigi titkos viszony nem fog működni tovább, ha én független leszek, ő meg házas. Ő kezdett gondolkodni a váláson, és kért egy kis időt a döntésre. Majd döntött: marad. Én közben kialakítottam a saját, új, független életemet, amikor egyszer csak jelezte: tegnap beszélt a feleségével, válnak, velem akar élni. Amikor megkérdeztem, hogy mi volt az oka, azt mondta, hogy egy dolog: tudta, hogy sose lát engem többet és nem akart nélkülem élni. Tehát van ilyen. De az is igaz, hogy nem voltak extrán nehezített körülmények. Mindketten anyagilag függetlenek vagyunk, az ott hagyott házastárssal nem volt közös gyerek, nem a híd alá költözött egyikünk se a válás miatt, csak a megtakarításunk csökkent. ( jelentősen csökkent, de akkor is más ez, mint ha a tartozásunk nőtt volna....) Szóval van ilyen lángoló szerelem 60 körül is, de szerintem ehhez sok minden kell: két önállóan is 'életképes', stabil anyagi egzisztenciával rendelkező ember, felnőtt, ha nem is támogató, de nem ellenző gyerekek, önbizalom, tolerancia, mérhetetlenül nagy szerelem és hit a közös jövőben, és az 'utolsó esélyben'.
2023. okt. 17. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!