Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durva zeneszámot küldött, most mit értsek ez alatt? (pontosabban egy képet magáról+ zenei aláfestéssel) Először a facebook történetébe tette ki, majd megosztotta nekem is a történetét.Ez a zene ment rajta -angol- a link itt:
2023. okt. 16. 09:14
1/10 anonim válasza:
Nagyon komolyan veszi magát a fijú.
Veszélyes, vigyázz.
Nem verték gyerekkorában?
2/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a szöveg miatt küldte volna, lehet nem is tud jól angolul. Szerintem azt a ritmus dallam miatt küldte, tetszik neki az a zene.
3/10 anonim válasza:
Istenem Busta Rhymes oltári nagy figura, persze, hogy tetszik neki a zene és a rap.
4/10 anonim válasza:
Ez szánalmas, ilyen elven a Tekknő "Hopsz Sára" című klasszikusát is elküldhette volna.
5/10 A kérdező kommentje:
4# mármint mi a szánalmas? ö?
2# nagyon jól tud angolul, nagyon jól tudta mit küld, csak nekem kicsit sok volt
2023. okt. 16. 11:11
6/10 anonim válasza:
LOL, az egész arról szól, hogy bólogass olyannyira erősen hogy eltörd a nyakad. És arról hogy a nőt megfekteti, mert látja rajta mennyire oda van érte. Tipikus hiphop/rap szöveg. Miért vagy rajta kiakadva?
7/10 A kérdező kommentje:
7# komolyan erről szól:
' És arról hogy a nőt megfekteti, mert látja rajta mennyire oda van érte."
Miért vagyok kiakadva?
Ha úgy van ahogy irod fennebb akkor vhogy úgy érzem hulyere vagyok véve ?
2023. okt. 17. 14:19
8/10 A kérdező kommentje:
A 7es
kommentemben kimaradt a kérdőjel hogy komolyan erről szól ?
2023. okt. 17. 14:20
9/10 anonim válasza:
(És arról hogy a nőt megfekteti, mert látja rajta mennyire oda van érte.")
"
Miért vagyok kiakadva?
Ha úgy van ahogy irod fennebb akkor vhogy úgy érzem hulyere vagyok véve"
Es ez neked hogy szerelmes szoveg ha a baxasrol szol?? Tiszta romantika..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!