Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok milyen esélyekkel indul egy elhízott (+20 kg), nem sminkelő, nem manikűröző, értelmes, de semmi extra nő?
Saját véleményem.
Van egy gondolatom. Ha a normális feleségem mellett nem vagyok boldog, ki mellett lehetnék? Vagy nem létezik ilyen, vagy kizárt, hogy ráakadjak.
Ehhez képest 55 évesen tartalék ágról bekerültem egy válogatott csapatba, ahol a 3 férfire 17 nő jutott. Meglepetésemre 6 nő is a tetszik kategóriába került nálam, és a 7. volt a kövér nő. Értelmes, szerény nő. Valszeg vele jöttem volna ki a legjobban, mégiscsak hetedjére választottam volna. Ilyen egy felszínesen gondolkodó férfi.
Köszönöm szépen a többi választ is!
23-mas érdekes a megfogalmazásod, de átjött a lényeg. 😄
@20:
:D :D :D
Úgy tűnik, a disznók nem szeretik, ha disznónak nevezik őket. :D
Jól sejtettem, hogy egy min 90+kg-mal rendelkező disznó tette fel a kérdést.
:D
"röf-röf, ugye így is szép vagyok?"
Igen, az vagy. Ha szépen tálalnak, és nem sóznak el pörköltként.
:D
26-os 😆🤣
Ez most vicces volt, de továbbra is mélységes nagy bunkóság bárkit ledisznózni. Nem veheted el már emberi mivoltát szimplán azért, mert kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!