Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak neki, hogy tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki, hogy tudja nem közömbös számomra?

Figyelt kérdés

Jelenleg egész jó barátok vagyunk, sokat is tudunk egymásról. Mindketten évek óta rossz házasságban vagyunk, és nyilván azt is tudjuk egyikünk sem marad már sokáig a párja mellett. Időközben én teljesen beleszerettem, azt viszont nem tudom hogy kölcsönös-e. Elmondanám ezt neki, de ha nem érez ugyanígy rámehet az eddigi remek kapcsolat közöttünk, és ezt nem szeretném. Szóval a kérdés hogy tudnám jelezni neki mit is érzek, úgy hogy az ne égessen fel minden eddigit közöttünk?

34F vagyok, ő 30 feletti nő.

2023. szept. 28. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
"nyilván azt is tudjuk egyikünk sem marad már sokáig a párja mellett."-na, ezt nagyon nem tudhatod. Először a rossz házasságodban kellene rendezni a dolgaidat.
2023. szept. 28. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Váljatok el egymástól függetlenül és aztán lehet, bár nem mindig jó az egyik kapcsolatból a másikba ugrani.
2023. szept. 28. 17:34
 3/4 A kérdező kommentje:

1es: ezek kész tények mindkét oldalról, azért írtam biztosra, az én házasságomban nincs már mit tenni, vagy rendezni, és azt is tudom őt mi tartja vissza.

És pont ezért is írtam a kérdést, nem "letámadni" akarom, vagy egyből új kapcsolatba ugrani, csak egy jelzést szeretnék adni neki, amiből következtetthet.

2023. szept. 28. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell tudatni szart se, érzi ő, ha kölcsönös, mert ismer téged. Ha meg mégse érzi, akkor nem vagy az esete!
2023. szept. 28. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!