Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez?
Bevallom őszintén, hogy régen nagyon nem szerettem a kisebbségi embereket. Ez ma sem változott,csak annyiban, hogy a semmirekellő, nem dolgozó, kötekedő réteget nem szeretem....
Mostanában elkezdtek érdekelni a roma lányok,de persze a rendes dolgos értelmes lányok, amiből nem kevés van hála istennek. A munkahelyemen is vannak,és az egyikük nagybátyjával, az utóbbi hetekben összebarátkoztam. Ez a lány eleinte kissé megközelíthetetlen volt,majd kiderült, hogy elég rossz dolgokon kellett átmennie,és óvatos. Sokat beszélgetek vele, nagyon érdekel engem, nagyon szeretném őt. A környezetemben sokan mondják, hogy hülye vagyok ne foglalkozzak ilyenekkel. De én nem törődöm velük. Nekem kell megfelelnie annak,akit választok nem másnak. Régebben el sem tudtam volna képzelni, hogy bármilyen roma nővel összejöjjek,vagy érdekeljen,most pedig ez van. Mitől lehet ez? Mitől változhat egy ember véleménye,vagy ízlése olyan dolog felé,ami régen taszító volt számára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!