Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Bevallom őszintén, hogy régen nagyon nem szerettem a kisebbségi embereket. Ez ma sem változott,csak annyiban, hogy a semmirekellő, nem dolgozó, kötekedő réteget nem szeretem....

Mostanában elkezdtek érdekelni a roma lányok,de persze a rendes dolgos értelmes lányok, amiből nem kevés van hála istennek. A munkahelyemen is vannak,és az egyikük nagybátyjával, az utóbbi hetekben összebarátkoztam. Ez a lány eleinte kissé megközelíthetetlen volt,majd kiderült, hogy elég rossz dolgokon kellett átmennie,és óvatos. Sokat beszélgetek vele, nagyon érdekel engem, nagyon szeretném őt. A környezetemben sokan mondják, hogy hülye vagyok ne foglalkozzak ilyenekkel. De én nem törődöm velük. Nekem kell megfelelnie annak,akit választok nem másnak. Régebben el sem tudtam volna képzelni, hogy bármilyen roma nővel összejöjjek,vagy érdekeljen,most pedig ez van. Mitől lehet ez? Mitől változhat egy ember véleménye,vagy ízlése olyan dolog felé,ami régen taszító volt számára?

2023. szept. 26. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért változott meg a véleményed, mert együtt töltöd velük az időd egy részét, megismerted őket, és ràjöttél, hogy igazából nincs is olyan nagy szakadék, vannak ott is normális, szerethető emberek. Tágul a látóköröd, és ez jó.
2023. szept. 26. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Jobb irányba fejlődtél, nem vagy előítéletekkel tele. Ennyi.
2023. szept. 26. 09:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Fura egyébként tényleg. Azt hittem pedig, hogy ismerem már önmagam de,ezek szerint vannak még újdonságok
2023. szept. 26. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!